• 13 iunie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Juniori U17 AMFB – Comprest Gim își continuă drumul către TITLU!

Juniori U17 AMFB  – Comprest Gim își continuă drumul către TITLU!

Comprest Gim - FC Rușanu - grupa 2003 - sezon 2019-2020

Juniori U17 – Campionat AMFB

Etapa 16

AFC Comprest Gim – FC Rușanu  6 – 1 (2 – 0)

 

 

Un meci de nivel mediu, cu puține reușite tactice, jucat pe un teren de pământ cu petice de iarbă, pe o vreme capricioasă și mohorâtă. Se anunța o partidă (destul de) interesantă, în care Comprest Gim era nevoită să câștige pentru a se menține în postura de lider.

 

 

O primă repriză echilibrată, fără prea mari ocazii sau faze interesante, în care cei de la FC Rușanu s-au apărat destul de bine, încercând să surprindă pe contraatac. Echilibrul partidei s-a rupt pe la jumătatea reprizei, atunci când centralul partidei a acordat destul de ușor (dar acoperit de regulament) un cartonaș roșu oaspeților, iar de atunci ”filmul s-a rupt”. Au urmat rapid 2 goluri pentru cei de la Comprest și încă alte 2 ocazii mari, iar lucrurile păreau că se îndreaptă către victoria lejeră a gazdelor.

 

 

Repriza secundă a început cu un nou iureș a celor de la Comprest, dar mingea n-a vrut să intre (încă) în plasă. Surprinzător, cei care au marcat, însă, au fost cei de la FC Rușanu la un corner în care apărarea gazdelor a fost visătoare.

A urmat un adevărat asalt – de 4 goluri și nenumărate ratări  – la poarta oaspeților, atacanții și mijlocașii celor de la Comprest Gim profitând de așezare defectuoasă a defensivei lui FC Rușanu care a jucat cu linia de fundaș foarte sus la ofsaid.

 

 

O partidă în care am remarcat câțiva jucători interesanți, care ar putea face pasul către cluburi serioase de juniori și să activeze la un nivel mai ridicat.

 

Felicitări ambelor echipe!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *