• 25 mai 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Juniori U17 AJF Ilfov – Voința Crevedia s-a dezlănțuit și a luat revanșa în fața celor de la CS Balotești!

Juniori U17 AJF Ilfov – Voința Crevedia s-a dezlănțuit și a luat revanșa în fața celor de la CS Balotești!

Voința 2018 Crevedia - CS Balotești - grupa 2003/2004 - sezon 2019-2020

Juniori U17 – Campionat AJF Ilfov

Etapa 14

AS Voința 2018 Crevedia – CS Balotești   9 – 2  (4 – 1)

 

 

CS Balotești este singura echipă care a reușit să câștige un meci oficial, în acest sezon, în fața celor de la Voința Crevedia. S-a întâmplat în prima etapă de campionat, la Balotești, scor 4-3.

În acest context, meciul retur, de la Crevedia, se anunța un derby deosebit de interesant.

 

 

Partida a fost una de un nivel bun, chiar dacă cei de la CS Balotești au fost depășiți, de multe ori, de jocul celor de la Crevedia. Ritmul a fost unul foarte alert, cu multe faze de gol – e adevărat, într-o singură direcție.

 

 

Meciul a debutat puțin lent, ”mașinăria de pase” a celor de la Voința Crevedia pornind mai greu ”motoarele”. Cu toate acestea, au reușit să-și creeze 2 ocazii mari de gol.

Cei de la CS Balotești au adoptat o tactică defensivă, iar la una din puținele ieșiri din propria jumătate au reușit să obțină o lovitură liberă, în aproprierea careului, din care au deschis scorul. Era 0-1, iar oaspeții sperau să re-facă meciul din tur, atunci când au prins o zi de excepție.

 

 

 

Golul celor de la CS Balotești i-a dezlănțuit, practic, pe cei de la Voința Crevedia care, în numai puțin de 13 minute, au marcat 4 goluri – unul mai frumos decât celălalt.

Prima repriză s-a încheiat într-un ”iureș galben”, gazdele accelerând jocul, pasele, creându-și alte 4-5 ocazii mari de a marca.

 

 

A doua repriză a debutat la fel ca și prima, iar cei care au marcat primii ai fost tot cei de la CS Balotești, din lovitură de la 11 metri.

A urmat  o ”nouă tornadă” de goluri, 5 la număr, a celor de la Voința Crevedia, până când arbitrul a pus capăt partidei.

 

Un meci frumos și neașteptat de interesant, pentru un astfel de nivel de competiție, în care am putut vedea  ”la lucru” câțiva juniori de reală perspectivă, care ar putea face pasul  la echipe de juniori Elită sau de de Seniori Liga 3.

 

 

Felicitări ambelor echipe!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *