• 21 septembrie 2023
  • Last Update 19 septembrie 2023 7:00 PM
  • Bucuresti

Juniori U14 AMFB – Set alb pentru FCSB Academy!

Juniori U14 AMFB – Set alb pentru FCSB Academy!

AS Voinicelul - FCSB Academy - grupa 2006 - sezon 2019-2020

Juniori U14 – Seria 1

Etapa 17

AS Voinicelul – ACS FCSB Academy    0 – 6 (0 – 3)

 

 

A fost un meci plăcut, disputat pe o vreme excelentă pentru fotbal, care s-a jucat într-un singur sens, cu mici și firave ”răbufniri ofensive” ale gazdelor.

 

 

După ce în tur, în etapa a 2-a, FCSB Academy de-abia reușise să învingă, pe teren propriu, pe cei de la AS Voinicelul, cu scorul de 2-1, în această etapă a returului erau toate premizele să asistăm la o partidă echilibrată. Lucrurile n-au stat așa, iar pe teren n-a existat decât o singură echipă cu o forță ofensivă interesantă, în continuă creștere de la meci la meci.

 

 

Meciul s-a desfășurat, practic, într-un singur sens, rare fiind momentele în care gazdele au reușit să se apropie și să pună în pericol poarta apărată, pe rând, de Alexandru GHERGHIȚĂ și Luca STANCIU.

 

 

În prima repriză, Franco VLAD (de 2 ori) și Vlad Matei COMAN au reușit să marcheze, după mult alte faze de poartă nefructificate de către cei de la FCSB Academy. Oaspeți au încercat, destul de rar, câteva atacuri frontale și câteva șuturi de la distanță. Chiar dacă atacantul celor de la AS Voinicelul, Daniel CIORBĂ, a avut câteva încercări de a străpunge apărarea fcsb-istă, stâlpul apărării roș-albastre, Mihnea TOADER a reușit de fiecare data să înlăture pericolul.

 

 

 

A doua repriză a avut o derulare parcă trasă la indigo, cu atacuri permanente ale oaspeților, numeroase șuturi pe poartă ale lui Vlad Matei COMAN și Alexandru STRĂCHINESCU, dar și cu încă trei goluri marcate de Franco VLAD (care a realizat astfel primul său hattrick din campionat), Patrick VOICU și Vasile IONESCU.

 

 

Chiar dacă s-a jucat într-un singur sens, a fost un meci plăcut, care a scos în evidență forța ofensivă a celor de la FCSB Academy și câțiva jucători cu potențial foarte bun, de viitor.

 

Felicitări ambelor echipe!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *