• 23 februarie 2024
  • Last Update 24 decembrie 2023 11:35 AM
  • Bucuresti

Junior Câmpulung Moldovenesc U10 – un nou team bucovinean cu potențial, care poate începe să producă surprize la nivel național!

Junior Câmpulung Moldovenesc U10 – un nou team bucovinean cu potențial, care poate începe să producă surprize la nivel național!

 

Din Țara Fagilor, din Voievodatul Câmpulungului,  – care a fost, după tradiție, primul centru al descălecătorilor maramureșeni din țara vlahilor de peste munți,  – vom face cunoștință cu una dintre cele mai de perspectivă trupe de juniori, la nivel zonal, este vorba de echipa de under 10 (gr 2014) a celor de la Junior Câmpulung Moldovenesc.

 

 

Team-ul are un bun potențial, – chiar dacă are o arie redusă de selecție, semn că antrenorii își fac meseria cu multă pricepere – din care sunt câțiva juniori de reală perspectivă, de nivel național, dar (chiar) și de nivel european. Oricum, de-a lungul timpului, din această zonă și de la acest club, s-au desprins un număr însemnat de jucători foarte buni, care au performat.

 

Anul acesta, micuții bucovinei au reușit să se evidențieze la trei importante turnee zonale. Au reușit să intre în careul de ași la turneul de la Suceava, organizat de Juniorul Suceava. Apoi a urmat turneul de la Vicovu de Sus, acolo unde au câștigat Junior’s Cup Mihai Roman!

 

 

În luna August, a urmat unul dintre cele mai frumoase rezultate și anume locul 2 la Junior’s Cup Brașov, după o finală intensă, pierdută în repriza a 2-a. Cu acest rezultat echipa de juniori under 10 a celor de la Junior Câmpulung Moldovenesc a atras atenția și admirația multor pasionați de fotbal juvenil, dar și interseul nostru de a-i vedea, în anul 2024, pe micuții haiduci bucovineni la joc, în cadrul unor turnee naționale de nivel (mai) ridicat.

 

Sfinxfootball.ro își propune să monitorizeze în continuare această echipă, jucătorii și antrenorii, să vedem cum vor evolua, în acest sezon, în Campionatele AJF Suceava, dar și în alte competiții zonale, și  să putem veni cu noi (și diverse) informații legate de aceast interesant proiect. Și, desigur, să putem evalua o posibilă participare a echipei, ca reprezentant al județului Suceava,  la Turneul Final Național Sfinx U10.

Felicitări!

 

Sursa Foto ACS Junior Campulung Moldovenesc

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *