• 18 iulie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Academia de Fotbal U CLUJ Luceafărul U13, parcurs interesant în Croația!

Academia de Fotbal U CLUJ  Luceafărul U13, parcurs interesant în Croația!

 

Academia de Fotbal U CLUJ Luceafărul U13 (gr 2011) a participat in perioada 8-10 octombrie, la un puternic turneu zonal, Prvi Koraci, desfașurat in Split, Croatia.

 

Team-ul ”șepcilor roșii”, pregătit de domnii antrenori Duțu STAN și Zsolt TORKOS, a avut parte de o experiență utilă, întâlnind echipe din Ungaria, Croația, Bulgaria, Slovenia și Republica Moldova.

 

 

Ardelenii au fost repartizati în grupă alături de NK Olimpija Ljubljana (Slovenia), HNK Orient 1919 (Croatia) si NK Gosk Dubrov (Croatia).

 

Pe parcursul celor 3 partide din grupe, micii fotbaliști s-au confruntat cu situații noi de joc, fapt care i-a ajutat să-și îmbunătățească progresiv jocul.

 

 

Au reușit să se califice în optimi de finală, acolo unde au trecut cu scorul de 2-1, în urma unui joc intens, de cei de la MTK Budapesta, o echipă puternică. Prin această victorie, clujenii și-au asigurat prezența între primele 8 echipe ale competiției.

 

La finalul turneului desfășurat la Split, Academia de Fotbal U CLUJ – Luceafarul s-a clasat pe locul 5, dintr-un total de 24 de echipe.

 

 

În plus, ardelenii au jucat și pentru colegul lor, Andrei ”Țuți” Herteg, care, din păcate, a suferit o accidentare pe parcursul întrecerii. Îi urăm multă SĂNĂTATE, recuperare rapidă și să revină mai puternic pe terenul de fotbal!

 

Lotul care a făcut deplasarea în Croația a fost format din juniori nascuti 2011, 2012 si 2013:

 

Denis BUNEA

Dominic CORUȚIU

Dragoș HĂDĂREAN

Andrei HERȚEG

Emanuel ILAȘ

Emre KIRAL

Robert KISS

Rareș MILON

Luca OROS

Alexandru PĂȘCOIU

Ianis RAD

Mark SABĂU

David SABO

David TALĂU

Nicolae TODEREAN

Tudor ȚIMONEA

Alex ȚIPLEA

Ianis VĂLEAN

 

Felicitari!

 

Sursa Foto & info Academia de Fotbal U CLUJ – Luceafarul 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *