• 25 mai 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

David ANUGO – Povestea fotbalistului român, care la doar 15 ani a semnat cu West Ham United!

David ANUGO – Povestea fotbalistului român, care la doar 15 ani a semnat cu West Ham United!

David Anugo (15 ani), unul dintre cei mai promițători tineri la categoria sa de vârstă, cu un bun potențial, a semnat în luna martie a acestui an cu West Ham United. Jucător cu origini în Nigeria, David are atât pașaport românesc, cât și pașaport britanic.

 

 

Cel care i-a deschis ușile spre un club puternic este unul dintre arbitrii meciurilor de juniori, care, ulterior, l-a recomandat scouterilor de la West Ham United. După o analiză minuțioasă a potențialului jucătorului, londonezii l-au chemat la probe pe Anugo, care a impresionat prin calitățile și prin atitudinea pe care a avut-o, fiiind admis după doar 4 săptămâni (deși trialul dura 8 săptămâni), semnând un contract pe 2 ani.

 

În această perioadă, tânărul fotbalist a fost atent monitorizat și de cei de la Crystal Palace, team care și-a arătat interesul față de el.

 

 

Pe lângă parcursul de sportiv, David este și un elev foarte bun, fiind lăudat de profesori, având note excelente. Tânărul este pasionat de materii precum istoria și matematica, păstrând un echilibru între școală și sport, realizând cât de importantă este EDUCAȚIA în cariera unui fotbalist.

 

 

David Anugo se află și în vederea și cunoștința antrenorilor  echipelor naționale de juniori a României, care îl pot convoca în viitor la acțiunile loturilor.

 

Anugo are și o motivație suplimentară, încercând să-i îndeplinească visul tatălui său, care a decedat în 2019, și să devină unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume.

 

 

Susținătorii principali ai lui David sunt mama lui, Diana, și bunicii lui: “Trăiește pentru fotbal, numai la asta se gândește. Cred că toată această dragoste l-a făcut să treacă peste această tragedie. Altfel nu știu cum ar fi fost. A fost un moment greu și el vrea să demonstreze tatălui ce fotbalist bun este. Mai are un frate mai mic, și el este la fel de îndrăgostit de fotbal. Are 11 ani și-l cheamă Gabriel. A mers la cimitir pentru a-i arăta tatălui său ce lucruri a mai învățat în ultima perioadă”, a declarat Diana Anugo.

 

Sursa info si foto: prosport.ro

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *