• 4 decembrie 2023
  • Last Update 31 octombrie 2023 6:40 PM
  • Bucuresti

Hușana Huși U7 – o echipă de spiriduși albaștri!

Hușana Huși U7 – o echipă de spiriduși albaștri!

 

O surpriză plăcută, vine tocmai din județul Vaslui, mai exact din Huși, acolo unde, în cadrul unui proiect local interesant, câțiva ștrumfi magicieni s-au întâlnit și au pornit într-o poveste miraculoasă, sub îndrumarea domnilor antrenori Vasile Buhăescu și Cristian Dumitru.

 

Echipa de spiriduși albaștri a celor de la Hușana Huși, copii născuți 2017, a reușit să surprindă și să obțină, la una din primele ei competiții la care a participat, un loc 3. Competiția este una dintre cele mai importante turnee zonale, Miroslava Youth Cup, iar rezultatul obținut este unul cu atât mai valoros cu cât, în acest an, la turneu s-au prezentat echipe interesante.

 

În ultimii ani, proiectul Hușana Huși, la nivel de juniori, pare să aducă un suflu nou în zona Moldovei și să înceapă să propună echipe/grupe de perspectivă, atent pregătite.

 

După grupa de 2014 a celor de la Hușana, cu care Sfinx Football a făcut cunoștință deja, echipă de nivel național, participantă la Turneul Final Național Sfinx U8, ediția 2021-2022, iată este rândul unei alte grupe de juniori mici, cei de 2017, să-și etaleze cu bucurie potențialul.

 

Sfinxfootball.ro își propune să monitorizeze în continuare această echipă, jucătorii și antrenorii, să vedem cum vor evolua, în acest sezon, în Campionatele AJF Vaslui, dar și în alte copetiții zonale, și  să putem veni cu noi (și diverse) informații legate de aceast interesant proiect. Și, desigur, să putem evalua o posibilă participare a echipei, ca reprezentant al județului Vaslui,  la Turneul Final Național Sfinx U7.

 

Felicitări și Succes!

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *