• 4 decembrie 2023
  • Last Update 31 octombrie 2023 6:40 PM
  • Bucuresti

FC Kids Sport Lehliu-Gară U13 – o echipă entuziastă și curajoasă!

FC Kids Sport Lehliu-Gară U13 – o echipă entuziastă și curajoasă!

 

Chiar dacă din județul Călărași cu greu poți gasi căteva informații legate de fotbalul juvenil sau referințe despre echipe, juniori, antrenori, iată că am reușit, după lungi ”săpături”, să scoatem la lumină câteva date (minime).

 

La grupa de juniori U13, copii născuți 2011-2012, în Campionatul AJF Călărași sunt înscrise 11 cluburi. O competiție interesantă, ținând cont de faptul că este un județ cu o demografie scăzută, unde iată că sunt copii dispuși să joace fotbal; și nu puțini, raportat la numărul de locuitori.

 

Se joacă, evident, fără puncte, iar o statistică sau un clasament – măcar neoficial – nu există (sau cel puțin nu am găsit noi). E greu să poți creiona o proiecție a potențialului juvenil din zonă, dar noi ne-am oprit, pentru această zonă/județ, la această categorie de vârstă, la FC Kids Sport Lehliu-Gară.

 

 

Team-ul este unul entuziast, dinamic în exprimare, care trăiește fiecare dispută ca un meci cu miză. Iar miza este creată de propriul lor vis, acela de a reuși să câștige și de a a-și depăși limitele/condițiile. O echipă care-și așteaptă șansa!

 

Sfinxfootball.ro își propune să monitorizeze în continuare această echipă, jucătorii și antrenorii, să vedem cum vor evolua, în acest sezon, în Campionatele AJF Călărași, dar și în alte copetiții zonale, și  să putem veni cu noi (și diverse) informații legate de aceast interesant proiect. Și, desigur, să putem evalua o posibilă participare a echipei, ca reprezentant al județului Călărași,  la Turneul Final Național Sfinx U13.

 

Sursa foto FC Kids Sport

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *