• 13 iunie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Școala Ciprian Dinu U11 – O Echipă din Dragoste și Pasiune!

Școala Ciprian Dinu U11 – O Echipă din Dragoste și Pasiune!

 

,,Dragostea și pasiunea’’ sunt cele două cuvinte definitorii ale  celui mai bun și curajos proiect fotbalistic la nivel de juniori din Slatina și unul dintre cele mai interesante cluburi din sudul României. Școala de Fotbal Ciprian Dinu Slatina este un club liber, un spirit tânăr, pozitiv în exprimare, care a început să țină  ,,în sah’’ mari cluburi din țară, înrădăcinând pe malurile Oltului speranța unui viitor frumos și consistent, în care pasiunea este cheia succesului.

 

Dintre grupele de juniori ale acestui interesant proiect, azi vom vorbi despre grupa de under 11 (gr 2013), un team care a reușit să domine campionatul AJF Olt, obținând numai victorii, pe linie, lansându-se astfel pe orbita celor mai bune echipe la nivel național, la această categorie de vârstă.

 

Pe terenurile din Olt au înflorit curajoșii alb-verzi, chiar și pe pe vânt și pe ploi, jucând cu entuziasm, ca niște adevărați campioni. Un lucru esențial, de remarcat, este că în componența echipei, deși 2013, se regăsesc și jucători mai mici de vârstă, născuti în 2014, care au jucat de la egal la egal cu adversarii lor mai mari, demonstrând că într-adevăr ,,vârsta este doar un număr’’.

 

Team-ul de U11 (gr 2013), prin rezultatele și jocul său, a început să atragă atenția, lăsând multora o impresie plăcută. Cu timpul, vor ajunge sus, poate cel mai sus, însă noi ne dorim ca această echipă să nu-și piardă dragostea și pasiunea pentru fotbal. Speranța și hotărârea însufletesc campionii, iar noi le dorim mult succes acestor campioni înfloriți în meciul lor de șah fotbalistic cu sportul rege.

 

În final, Sfinxfootball.ro își propune să monitorizeze în continuare această echipă, jucătorii și antrenorii, să vedem cum vor evolua, în acest sezon, în Campionatele AJF Olt, dar și în alte copetiții zonale, și  să putem veni cu noi (și diverse) informații legate de aceast interesant proiect. Și, desigur, să putem evalua o posibilă participare a echipei, ca reprezentant al județului Olt,  la Turneul Final Național Sfinx U11.

 

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *