• 13 iunie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

FC Voluntari – Juniori U10 – Început timid, parcurs ascendent!

FC Voluntari – Juniori U10 – Început timid, parcurs ascendent!

FC Voluntari - Grupa 2010 - Campionat AMFB - sezon 2019-2020

SC FC Voluntari

Juniori U10 – Grupa 2010

Campionat AMFB – Seria 2

 

Deși este una dintre cele mai mari academii de fotbal din România, ca număr de juniori, iată că FC Voluntari, la nivel de minifotbal, nu are încă rezultate notabile.

Pentru trupa de junior U10 a academiei ilfovene este al doilea sezon consecutiv în care participă în cea mai puternică competiție din țară, campionatul AMFB, la acest nivel de vârstă. Anul trecut FC Voluntari a terminat campionatul pe locul 14 (din 16 participante) în campionatul AMFB, seria 1, junior U9.

 

FC Voluntari are următoarea linie de clasament, la sfârşitul turului: 13 meciuri jucate, 1 victorie, 0 egaluri, 12 înfrângeri, 19 goluri marcate, 70 goluri primite, 3 puncte obţinute, şi ocupă locul 10 în campionatul AMFB, seria 2, la grupa 2010.

 

FC Voluntari a marcat în 11 meciuri, din totalul de 13 meciuri jucate în acest tur.

 

De remarcat faptul că, statistic vorbind, echipa de junior U10 a reușit să marcheze în aproape toate meciurile – cu 2 excepții – ceea ce reprezintă un lucru pozitiv.

Din etapa a 7-a FC Voluntari pare  să aibă un trend ascendent în evoluție, culminând cu ultima etapă unde a obținut și prima (și unica) victorie.

 

Cea mai categorică victorie  a celor de la FC Voluntari – singura, de altfel –  s-a consemnat în etapa 13 împotriva celor de la CSA Steaua, scor 2 – 1 .

 

Cea mai categorică înfrângere a celor de la FC Voluntari s-a consemnat în etapa 3 împotriva celor de la AS Valencia Academy, scor  1 – 11.

 

Dacă vor avea un început de retur mai curajos, FC Voluntari poate ieși din zona subsolului clasamentului. Există resurse, pentru acest lucru, din toate punctele de vedere. Succes!

 

Alte statistici:

Media de puncte (general): 0,23 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate (general): 1,46 goluri marcate/meci

Media de goluri primite (general): 5,38 goluri primite/meci

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *