• 18 iulie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

GT Sport Junior Alba Iulia / Grupa 2010

GT Sport Junior Alba Iulia / Grupa 2010

ANTRENORI

 

Cristian Victor GLIGA

 

 

George Cornel ȚĂLNAR

 

 

Cătălin POPA – Antrenor Portari

 

LOTUL GRUPEI

 

Bogdan FERESTEOARU – este un junior talentat, cu multe calități tehnice ce-l pot ajuta, în viitor – printr-o pregătire susținută, în continuare, prin răbdare și printr-o cizelare a resurselor evidente, dar și printr-o îmbunătățire a paramentriilor fizici, precum și a mentalului – să aibă o traiectorie deosebită, ascedentă, înspre înalta performanță atât la nivel național, cât și european. Un jucător cu profil ofensiv, creativ, un număr 10 veritabil, care se remarcă în zona mediană, acolo unde, prin jocul său, aduce un aplomb deosebit ansamblului de desfășurare al echipei. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Bogdan FERESTEOARU

 

Andrei PARTENIE – un junior capabil, cu multiple calități fizice și mentale, căutate, la ora actuală, în fotbalul modern, ce-i pot permite, în viitor, să performeze – printr-o pregătire susținută, în continuare, și printr-o îmbunătățire a parametriilor fizici – în fotbalul 11 vs 11 de nivel înalt. Un jucător polivalent, cu accente defensive, remarcabil în zonele laterale, acolo unde se evidențiază prin travaliu său deosebit și prin determinarea cu care se manifestă în ambele faze ale jocului atât ofensiv, cât și defensiv. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Andrei PARTENIE

 

Daniel NICHIFOR – este un junior de perspectivă, cu multiple resurse tehnice și mentale ce-i vor permite, cu siguranță, – prin autodisciplină, printr-o mai mare încredere în forțele proprii și print-o pregătire continuă, rigurosă și susținută – să poată evolua înspre zone de înaltă performanță și competitivitate. Un jucător cu caracter ofensiv, care se remarcă în zonele laterale, acolo unde, prin incursiunile sale, ajută mult ansamblul de desfășurare al jocului echipei. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Daniel NICHIFOR

 

Cristian HRISTEAun junior promițător, cu multe resurse tehice și mentale, ce-l pot ajuta, în viitor, – printr-o pregătire susținută și printr-o înbunătățire a parametriilor fizici – să aibă o traiectorie ascendentă înspre înalta performanță. Un jucător polivalent, util în angrenajul de desfășurare al echipei, cu un foarte bun randament în zona mediană, acolo unde, prin jocul său și prin soluțiile alese, ”leagă” foarte bine compartimentele team-ului, ofensiv și defensiv. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Cristian HRISTEA

 

Cristian GLIGA – este un junior interesant, cu multiple calități, mai ales mentale, ce-l pot ajuta, în viitor,  – prin perseverență și printr-o pregătire susținută -să performeze la nivele înalte de competivitate. Un portar inteligent, care se remarcă, în primul rând, prin buna sa viziunea asupra jocului și prin comunicarea permentă cu coechipierii, precum și prin jocul său de picior, calități cerută la ora actuală în fotbalul modern. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Cristian GLIGA

 

 

Alexandru CIORUȚA

 

 

Bogdan ORIAN

 

 

Horea MORUȚAN

 

 

Luca OARGA

 

 

Robert RUS

 

 

Denis ALBU

 

 

Alexandru PAVEN

 

 

Lucas VEZAN

 

 

Cătălin ȘTEF

 

 

Alexandru SIMINA

 

 

Antonio MICLEA

 

 

Bogdan RĂDOI

 

 

Alexandru RĂDOI

 

 

Ionuț BLEZA

 

 

Alexandru DREGHICIU

 

FOTO

 

Iunie 2021 – CUPA MUREȘUL LUDUȘ

 

August 2021 – CUPA ROTARY

 

2021 – TURNEUL FINAL NAȚIONAL SFINX U11 – CUPA CAMPIONILOR

 

Septembrie 2021 – TRANSILVANIA FOOTBALL FESTIVAL

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *