• 25 mai 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

AS Dan Chilom – Juniori U17 – Una din Marile Surprize ale acestui sezon!

AS Dan Chilom – Juniori U17 – Una din Marile Surprize ale acestui sezon!

AS Dan Chilom - Grupa 2003 - sezon 2019-2020

AS Dan Chilom

Juniori U17 – Grupa 2003

Campionat AMFB

 

Chiar dacă activează în unul dintre cele mai slabe campionate – organizate și desfășurate vreodată  – la nivel de AMFB, trupa de juniori U17 a celor de la AS Dan Chilom a surprins pe toată lumea prin rezultatele sale și prin modul constant de exprimare în joc. Cu un lot ”asamblat” în vara anului 2019 din două team-uri de ”factură” medie la nivel municipal, Palatul Copiilor și AS Dan Chilom 2003, au reușit să formateze una dintre cele mai frumoase revelații ale acestui sezon, la nivel de juniori U17, din România.

 

AS Dan Chilom are următoarea linie de clasament, la sfârşitul anului, sezon 2019-2020: 12 meciuri jucate, 8 victorii, 2 egaluri, 2 înfrângeri, 31 goluri marcate, 13 goluri primite, 26 puncte obţinute, şi ocupă locul 3 în Campionatul AMFB, la grupa 2003.

 

A jucat 6 meciuri în deplasare (unde a obţinut 13 puncte) şi 6 meciuri pe teren propriu (unde a obţinut 13 puncte).

 

AS Dan Chilom a marcat în 9 meciuri, din totalul de 12 meciuri jucate în acest tur.

 

Echipa de junior U17 a celor de la AS Dan Chilom se poate lăuda – dacă putem spune așa – cu câteva repere foarte interesante: au fost singurii neînvinși de către actualul lider al Campionatului AMFB, AFC Comprest Gim, mai mult, au reușit să câștige 4 puncte în dubla cu aceștia; au avut o serie de 4 partide fără gol primit – de altfel, echipa a avut  (cu excepția meciului pierdut în deplasare, în fața celor de la Rapid) o medie de 0,72 goluri primite/meci.

 

Team-ul de juniori U17 a celor de la AS Dan Chilom este condus de profesorul Stelian IONESCU, un formator prin excelență, antrenor care de-a lungul timpului a reușit la Palatul Copiilor să ridice echipe și jucători, având o arie foarte restrânsă de juniori.

 

Stelian IONESCU

 

Au fost destul de mulți juniori remarcați de la această echipă, printre care:

Andrei Robert OPRICA – un portar talentat, despre care Sfinx Football a mai scris în urmă cu doi ani și care, iată, confirmă, fiind unul dintre cei mai buni jucători din actuala ediție de Campionat AMFB U17.

 

Andrei Robert OPRICA

 

Ioan Cristian SECRIERU – atacant, care deși joacă al doilea vârf, este golgheterul echipei în actuala campanie, cu 8 goluri marcate.

 

Ioan Cristian SECRIERU

 

David ZHAO HAN – un mijlocaș central care s-a evidențiat prin viziunea sa asupra jocului și prin pasele sale deosebite.

 

David ZHAO HAN

 

George NEDELCU – unul dintre cei mai serioși și muncitori juniori din actualul lot, un jucător de viitor, un fundaș central foarte calculat, cerebral, concentrat și sigur pe el

 

George NEDELCU

 

Mihai BUTNARU – ”piesa de bază” din sistemul defensiv al celor de la AS Dan Chilom, un fundaș lateral ”bătăios”, aprig, foarte bun în duelurile 1 vs 1,cu un aport ofensiv deosebit.

 

Mihai BUTNARU

 

Nadis BOBOC – un mijlocaș defensiv, puternic și combativ, care nu face rabat la efort.

 

Nadis BOBOC

 

Ianis ENACHE – un atacant-surpriză, care aduce un aport deosebit și un plus în jocul echipei, mai ales din postura de rezervă, când este introdus în teren  în a doua parte a jocului.

 

Ianis ENACHE

 

Alexandru NICOLA – un mijlocaș lateral, de perspectivă, cu o bună tehnică în regim de viteză.

 

Alexandru NICOLA

 

Cea mai categorică victorie  a celor de la AS Dan Chilom s-a consemnat în etapa 13, în deplasare, împotriva celor de la AFCS Real Crângași, scor 0 – 6.

 

Cea mai categorică înfrângere a celor de la AS Dan Chilom s-a consemnat în etapa 6,  în deplasare, împotriva celor de la Fotbal Club Rapid 1923, scor 5 -0.

 

Urmeză a doua parte a campionatului, în care cei de la AS Dan Chilom au posibilitatea să confirme și (de ce nu?) să ne surprindă cu ceva mai mult (poate chiar un loc 1). Succes!

 

Alte statistici:

Media de puncte (general): 2,16 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate (general): 2,58 goluri marcate/meci

Media de goluri primite (general): 1,08 goluri primite/meci

 

Media de puncte obţinute în deplasare: 2,16 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate în deplasare: 2,66 goluri marcate/meci

Media de goluri primite în deplasare: 1,16 goluri primite/meci

 

Media de puncte obţinute pe teren propriu: 2,16 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate pe teren propriu: 2,5 goluri marcate/meci

Media de goluri primite pe teren propriu: 1 gol primit/meci

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *