• 13 iunie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Școala de Fotbal Bănel NICOLIȚĂ – ”Nu renunța la VISUL Tău!”

Școala de Fotbal Bănel NICOLIȚĂ – ”Nu renunța la VISUL Tău!”

 

În contextul actual, când visul pare că dispare din contidianul nostru apăsător, Bănel NICOLIȚĂ nu renunță și încearcă să transmită copiilor Bucuria de A VISA! Un Forrest Gump de România, din care avem de învățat și de câștigat!

 

Proiectul Școala de Fotbal Bănel NICOLIȚĂ își propune să transmită copiilor câteva principii simple, dar solide, care pot sta la baza unui destin performant; dedicarea și implicare nu sunt doar cuvinte fără conținut, sunt esența care poate propulsa un vis către realitate.

 

 

În cadrul clubului activează cîteva grupe interesante, cu potențial. Echipele de juniori U11, U9 si U7, sunt team-uri care deja sunt înscrise și joacă în diverse competiții și care au participat, cu rezultate, la diverse turnee zonale și naționale.

 

 

Sunt grupe bune, din care am remarcat câțiva juniori cu un potențial real și pe care am dori să-i vedem, în 2024, la competiții de nivel înalt, poate chiar la Turneele Finale Naționale Sfinx, alături de alte echipe valoroase, la grupele lor de vârstă, din țară.

 

 

Sfinxfootball.ro își propune să monitorizeze în continuare aceaste echipe, jucătorii și antrenorii, să vedem cum vor evolua, în acest sezon, în Campionatele AMFB, și  să putem veni cu noi (și interesante) informații legate de aceast interesant proiect. Și, desigur, să decidem, în viitorul apropiat, care dintre grupe le putem invita la Turneele Finale Naționale Sfinx.

Succes!

 

Sursa Foto Școala de fotbal pentru copii Bănel Nicoliță

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *