• 20 iulie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

FC Urziceni U11 – The blue joy!

FC Urziceni U11 – The blue joy!

 

Poartă culorile și spiritul celor de la Napoli, trăiesc bucuria de a juca și de a fi mereu mai buni.

 

FC Urziceni U11 (gr 2013) este un team care propune o abordare dinamică și optimistă a jocului, încearcă să manifeste o tenacitate aparte, jucând fără teamă de numele sau statutul adversarului.

 

 

O echipă inimoasă, care s-a remarcat la diverse competiții zonale și naționale. Ultima ispravă a echipei ialomițene s-a petrecut la Cupa Stelele Viitorului, desfășurat la baza sportivă de antrenament SFR – Rapid București, în luna Septembrie.

 

 

Micuții albaștrii au reușit să țină pasul cu echipe bune din București, au ieșit cu bine din grupe, iar în sferturi au făcut un meci foarte frumos împotriva celor de la Dinamo București, de care a dispus cu scorul de 3-1.

 

 

În semifinale au fost la un pas de Marea Finală, dar au fost egalați, pe final, scor 2-2, de către cei de la Academia Steaua București, după care au fost eliminați la loteria penalty-urilor.

În Finala Mică au fost învinși de Lions București, nimeni alta decât Campioana Națională en-titre Sfinx U10.

 

 

FC Urziceni U11 (gr 2013) este o echipă cu potențial, având în componență jucători de perspectivă, uni dintre ei chiar de nivel național și european, despre care sfinxfootball.ro cu siguranță va mai scrie.

 

 

Sfinxfootball.ro își propune să monitorizeze în continuare această echipă, jucătorii și antrenorii, să vedem cum vor evolua, în acest sezon, în Campionatele AJF și în alte competiții, și  să putem veni cu noi (și deosebite) informații legate de aceast interesant proiect.

Bravo! Succes în continuare!

 

Sursa Foto FC Urziceni

 

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *