• 20 iulie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Prima Reprezentativă Sfinx România U11 (2011) – Prima acțiune națională a lotului, prezența în cadrul Turneului Final Național Sfinx – Cupa Campionilor, dedicat echipelor de juniori 2010

Prima Reprezentativă Sfinx România U11 (2011) – Prima acțiune națională a lotului, prezența în cadrul Turneului Final Național Sfinx  – Cupa Campionilor, dedicat echipelor de juniori 2010

 

În perioada 13-17 august, la Covaci și Ghiroda, județul Timiș, se va desfășura prima ediție a Turneului Final Național Sfinx U11  – Cupa Campionilor, (deocamdată) singura competiție din țară, în ”perioada postpandemică”, în urma căreia va fi desemnată campioana națională la acest nivel de vârstă, jucători născuți 2010.

Un eveniment major, la care vor participa cele mai bune și curajoase echipe de juniori U11 din România, cluburi care demonstrează, cu adevărat, că sunt implicate și preocupate de formarea și creșterea copiilor și juniorilor în domeniul fotbalului.

 

Așa cum am anunțat, din cadrul turneelor finale naționale pe care le-am organizat deja, la alte categorii de vârstă, am evidențiat mulți juniori talentați și vom demara, din acest sezon, primele acțiuni cu Reprezentativele Sfinx România.

Reprezentativa Sfinx România U11 (2011) va deschide ”șirul” de acțiuni (naționale și internaționale) și va participa la Turneul Final Național – Cupa Campionilor (2010).

 

Pentru această primă acțiune au fost convocați 14 juniori, care vor constitui baza de jucători și pentru următoare acțiune, la nivel internațional. Menționăm că  antrenorul Bogdan VIȘAN și câțiva jucători foarte talentați de la campioana României U10, Viitorul Argeș, nu au putut veni la această primă acțiune, fiind deja ”prinși” în câteva competiții, programate (mai) din timp.

 

Iată, deci, Primul Lot al Sfinx România U11, care va deschide, sperăm noi, un nou drum și o nouă perspectivă în fotbalul românesc:

Cătălin PUȘCAȘ (Luceafărul 2010 Cluj)

Patrick OROȘ (CSC Ghiroda)

Denis ZĂGAN (Steaua Magică Iași)

Alex MIULESCU (Universitatea Craiova)

Patrick ȚOȚA (CSC Ghiroda)

Mihai Alexandru CĂLBĂJOS (U Evolution Cluj)

David LAZĂR (Optimum Alba Iulia)

Tudor FÎNARU (DIDI Junior Iași)

Călin ȚIOLAN (CSC Ghiroda)

Ianis ROMAN (Alma Sibiu)

Darius CHINDRIȘ (GT Sport Alba Iulia)

Raoul PETOLESCU (CSC Ghiroda)

Rareș BÂRLĂDEANU (Steaua Magică Iași)

David LAZĂR (CSC Ghiroda)

 

Antrenor: Cristian MORARU

 

Programul de desfășurare al competiției va fi editat  și prezentat în curând. Să le ținem pumnii acestor minunați copii!

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *