• 25 mai 2024
  • Last Update 24 mai 2024 9:52 PM
  • Bucuresti

New Stars Football Club / Grupa 2011

New Stars Football Club / Grupa 2011

ANTRENOR

 

Răzvan-Mugur IONESCU

 

LOTUL GRUPEI

 

Andrei SAVA – este un junior de reală perspectivă, cu multe calități evidente, cerute în fotbalul modern, și care are șansa să desfășoare un trend ascendent înspre o carieră interesantă, la un nivel ridicat de performanță. Un jucător polivalent, de zona mediană, dar care poate juca și atacant, decisiv, de multe ori, în ansamblul de desfășurare al jocului echipei.  (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Andrei SAVA

 

Mario PEREANU – un junior promițător, cu multe resurse care ies în evidență și care-l pot ajuta, în viitor, păstrând aceeași determinare în pregătire, să performeze în fotbalul modern. Un jucător polivalent, cu accente defensive, cu un foarte bun travaliu în zona mediană, acolo unde aportul său este determinat. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Mario PEREANU

 

Cătălin PENCESCU –  este un junior interesant, cu multe calități, tehnice și fizice, ce pot determina, prin curaj, pregătire și perfecționare, un trend ascendent spre performanță. Un jucător polivalent, cu accente defensive, care se face remarcat în zonele laterale, acolo unde își poate desfășura valențele. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Cătălin PENCESCU

 

Ianis OGRINJA – un junior abil, cu un bun potențial sportiv, mental și tehnic, ce-l vor ajuta în continuare să progreseze. Un jucător cu profil polivalent, cu accente defensive, care se face remarcat prin agilitatea sa și prin iuțimea în exprimarea din teren. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Ianis OGRINJA

 

Patrick PECINGINĂ – este un junior iscusit, cu multe resurse, fizice și mentale, ce-i vor permite, în viitor,  să performeze la un nivel ridicat de competitivitate. Un jucător polivalent, cu accente defensive, care se face remarcat prin travaliu și prin efortul depus, mai ales în zonele de apărare, acolo unde capacitățile sale se evidențiază cel mai bine.  (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Patrick PECINGINĂ

 

Denis LEANCA – un junior înzestrat, care are șansa, printr-o pregătire susținută, să progreseze și să performeze în viitor. Un jucător polivalent, cu accente defensive, care poate evolua pe mai multe posturi, cu precădere pe cel de fundaș, dar și pe cel de mijlocaș.  (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Denis LEANCA

 

David ANGHEL – un junior iscusit, cu suficiente resurse ce-l pot ajuta în evoluția sa viitoare înspre fotbalul de nivel național. Un jucător polivalent, cu accente ofensive, util în angrenajul de desfășurare al jocului în zona mediană, ușor avansată.  (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

David ANGHEL

 

 

Vlad BUCATĂ

 

 

David BURCUȘ

 

 

Călin CHERSIN

 

 

Matei ENE

 

 

David LĂZĂR

 

 

Ștefan ZAMFIRA

 

 

Andrei ION

 

 

Denis GHEORGHIU

 

 

Andrei IONESCU

 

 

Eric DUMITRAȘCU

 

 

Rareș PENCESCU

 

PALMARES GRUPĂ

 

2018

Locul 5 – Sparta Winter Cup

 

2019

Locul 3 – Campionat AMFB U8

Locul 2 – Sparta Easter Cup

Locul 2 – Cupa Loteriei Române

Locul 5 – Brașov Winter Cup

 

2020

Locul 1 – Turneu Micii Campioni

Locul 3 – Enjoy Winter Cup Brașov

 

Media Grupă (Video)

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *