• 22 septembrie 2023
  • Last Update 19 septembrie 2023 7:00 PM
  • Bucuresti

CS Luceafărul 2010 Cluj / Grupa 2011

CS Luceafărul 2010 Cluj / Grupa 2011

ANTRENOR

 

Adrian TRUȘCĂ

 

LOTUL GRUPEI

 

Cătălin PUȘCAȘeste unul dintre cei mai talentați portari din România, la acest nivel de vârstă, selecționat în sezonul 2021-2022 pentru Reprezentativa Sfinx România U11 (2011). Un player care manifestă, încă de la această vârstă, o personalitate puternică, cu reale calități de lider, un caracter viguros și echilibrat emoțional. Un jucător serios în tot ceea face, care se pregătește foarte bine la antrenamente, cu multă dorință și pasiune. (vezi profilul profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Cătălin PUȘCAȘ

 

Andreas VLAICU – este un junior interesant, cu multiple calităție fizice și mentale, care-l vor ajuta, în viitor, printr-o pregătire permanentă și prin răbdare, să dezvolte un trend ascendent înspre înalta performanță. Un junior polivalent, care se remarcă în ambele faze ale jocului, iar prin prestațiile sale și prin valențele sale evidente reușete să ajute mult echipa în ansamblu de desfășurare. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Andreas VLAICU

 

David Adrian MOLDOVAN – este un junior cu personalitate, de reală perspectivă, cu multe calități care-l recomandă pentru acest sport. Are ”stofă” de luptător, un caracter puternic și deosebit de dedicat în ceea ce-și propune să facă. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

David Adrian MOLDOVAN

 

Mihai Răzvan ILEA – este un junior cu spirit de învingător, care face parte din noua generație de fotbaliști români născuți pentru a face performanță la cel mai înalt nivel. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Mihai Răzvan ILEA

 

Matei Valentin MUREȘAN – este un junior de perspectivă, care poate avea o evoluție interesantă și progresivă, fără oscilații majore. Un jucător cu un caracter puternic, serios în ceea ce face atât la antrenamente, cât și în timpul jocului. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Matei Valentin MUREȘAN

 

Denis MUREȘAN – este un junior de perspectivă, cu un potențial care se dezvoltă armonios și care poate reprezenta o opțiune interesantă, în timp,  pentru fotbalul 11 vs 11. Are un caracter puternic, stabil conectat la realitate, serios și sârguincios atât la antrenamente, cât și în timpul meciurilor. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Denis MUREȘAN

 

 

Patrick DASCĂL

 

 

David Claudiu LUPȘA

 

 

Ianis David CHELARU

 

 

Victor COROIAN

 

 

Iannys RUSU

 

 

 

 

Mihnea GORCEA

 

Palmares GRUPĂ

2019

Locul 1 –   Turneul Centenar organizat de Acad. U Luceafarul Cluj

Locul 1 – Transilvania Football Festival

Locul 3 –   Brasov Indoor Cup

Locul 3 –   Cupa Eon-Kinder Sg. Mures

 

2020

Locul 2 –  Kinder Sport Vision Bucuresti

Locul 3 –   Brasov Indoor Cup

 

2021

Loc 5 – Turneul Final Național Sfinx U10 – Cupa Campionilor

 

Media Grupă (VIDEO)

Mai 2021 –Turneul Final Național Sfinx U10 – Cupa Campionilor – Luceafărul 2010 Cluj – ACS Miercurea Nirajului

Mai 2021 –Turneul Final Național Sfinx U10 – Cupa Campionilor – Luceafărul 2010 Cluj – DIDI Junior Iași

Foto

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *