• 25 mai 2024
  • Last Update 24 mai 2024 9:52 PM
  • Bucuresti

Juniori U17 Elită – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc SURPRIZA plăcută a începutului de campionat!

Juniori U17 Elită – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc  SURPRIZA plăcută a începutului de campionat!

Juniori U17 – Liga Elitelor

Etapa 3

ACS Sport Team București – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc  1-1 (0-0)

 
Un meci interesant, viu disputat, între două echipe preocupate de joc.  Ambele echipe au rămas neînvinse, câștigând fiecare câte un punct (echitabil, din toate punctele de vedere) – punct care va valora foarte mult în ecuația campionatului.

 

Prima repriză a fost destul de aprigă, mai ales la mijlocul terenului, dar cu foarte puține ”verticalizări”. Puține faze de poartă, dar un ritm foarte bun.

 

A doua repriză a avut multe momente de foc, mai ales spre final, când cei de la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc au reușit să deschidă scorul în minutul 70. A urmat un penalty ratat (de 2 ori) de către echipa bucureșteană, iar spre final, cei de la Sport Team au marcat golul egalizator.

 

AFK Csikszereda Miercurea Ciuc este surpriza plăcută a începutului de tur, o echipă bine organizată, din toate punctele vedere, care practică un joc modern și bine așezat. O echipă care va pune mari probleme echipelor din București și care, credem noi, poate termina campionatul în top 3!

 

Cei de la Sport Team rămân în continuare o echipă (încă) ”nelimpezită”, un team care va crește etapă de etapă, cu un potențial mare de jucători deosebiți.

Felicitări ambelor echipe!

 
Related Articles

1 Comment

  • Antonio Chirilă , 25 februarie 2022 @ 8:01 PM

    Am 16 ani si doresc sa fac fotbal de performanța si sa ajung un mare fotbalist.Nu o sa va dezamagesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *