• 20 iulie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

ÎNSCRIERI pentru Antrenamente Specifice – DRIBLING, SIMȚUL și CONTROLUL MINGII!

ÎNSCRIERI pentru Antrenamente Specifice – DRIBLING, SIMȚUL și CONTROLUL MINGII!

ÎNSCRIERI in LUNA IULIE, Sfinx Football și West Arena, vă invită să participați la primele antrenamente specifice de Dribling, Simțul și Controlul Mingii.

 
Antrenamentele se adresează TUTUROR categoriilor de vârstă juvenilă (U7-U18), cuprind module dedicate atât inițierii, cât și perfecționării.

Prin programele pe care le vom dezvolta pe parte individuală, tinerii jucători au posibilitatea să se DEZVOLTE și să EVOLUEZE din punct de vedere fotbalistic.

Antrenamentele se vor desfășura cu maxim 4-5 cursanți, pe categorii de vârstă apropiată.

În perioada antrenamentelor, SFINX FOOTBALL va realiza materiale video pentru portofolii individuale de promovare, fiecărui jucător.

Vă așteptăm pentru înscrieri: 0731.417.734

Baza de antrenament: WEST ARENA – Bd Iuliu Maniu 381-391 (Colegiul Tehnic Iuliu Maniu)

 
West Arena este o bază sportivă de minifotbal, situată în Militari, pe Bd Iuliu Maniu. Se pot organiza Turnee & Competiții de minifotbal (juniori & seniori) pe toată perioada anului, în fiecare zi, de Luni – Duminică, de la ora 9:00 – 22:00.

În LUNA IULIE, #SfinxFootball și #WestArena, vă invită să participați la primele antrenamente specifice de #Dribling, Simțul și Controlul Mingii.

În perioada antrenamentelor, #SfinxFootball va realiza materiale video pentru portofolii individuale de promovare, fiecărui jucător.

Turneul se adreseaza tuturor echipelor de fotbal!

Prin parteneriatul media incheiat cu SFINX FOOTBALL toate echipele participante vor beneficia de :

– Promovare media pe tot parcursul competitiei
– Meciuri filmate si difuzate pe canalele media SFINX FOOTBALL
– Cronici de meciuri
– Interviuri cu jucatorii si antrenorii participanti
– Inscrieri gratuite in platforma de promovare ( la nivel national si international) SFINX FOOTBALL, a jucatorilor, antrenorilor si a cluburilor.

West ARENA în colaborare cu Școala de Fotbal CADET, manageriată media de SFINX FOOTBALL, vor demara în această vară un AMPLU PROIECT dedicat fotbalului juvenil.

Proiectul este dedicat copiilor născuți în 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, și oferă posibilitatea micilor juniori să ÎNCEAPĂ și să DEZVOLTE în mod corect o activitate fotbalistică de jucător, promovată la nivel național și european.

Ne puteți contacta pentru ÎNSCRIERI la telefon 0731.417.734

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *