• 25 mai 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

”Corbișorii” de Hunedoara U12, un team pregătit pentru afirmare!

”Corbișorii” de Hunedoara U12, un team pregătit pentru afirmare!

 

Academia Corvinul 1921 Hunedoara încearcă să ridice (sau să refacă) fotbalul juvenil hunedorean și propune, la nivel național, o grupă cu un bun potențial, este vorba de echipa de juniori U12 (gr 2012), în care se cadrează și câțiva juniori de reală perspectivă, chiar de nivel european.

 

Un team inimos, având în componență copii dornici de afirmare, îndrumat de domnul antrenor Robert Adrian CRISTIAN, ajutat de Andrei VÎRLAN, și care, putem spune, are valențele necesare pentru a se lansa în noi și superioare provocări fotbalistice.

 

 

În acest an, ”corbișorii” de Hunedoara U12 (gr 2012) au reușit să obțină câteva rezultate bune, la două turnee interesante, de un nivel ridicat, rezultate care îi recomandă, pentru anul 2024, să poată accede și să participe la competiții naționale de nivel înalt.

 

În luna iunie, au reușit să câștige trofeul Țara Hațegului Junior’s Cup, un prestigios turneu zonal, stabilind un record interesant 35 de goluri marcate și 0 (zero) goluri primite, de-a lungul întregii competiții.

 

 

A urmat, în luna august, participarea la un eveniment sportiv superior, Cupa Mării Negre, acolo unde Academia Corvinul 1921 Hunedoara U12 a reușit un onorabil Loc 3, competiție desfășurată la Eforie Nord, la care au luat parte 18 formații din țară, și unde, echipa ”corbișorilor” a înregistrat 6 victorii, 1 rezultat de egalitate și 1 înfrângere.

 

 

Sfinxfootball.ro își propune să monitorizeze în continuare această echipă, jucătorii și antrenorii, să vedem cum vor evolua, în acest sezon, în Campionatele Județene AJF Hunedoara, și, desigur, să putem veni cu noi (și interesante) informații legate de această interesantă echipă.

Succes!

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *