• 18 iulie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Academia de Fotbal Bogdan ANDONE U12 (gr 2012) – un team al surprizelor!

Academia de Fotbal Bogdan ANDONE U12 (gr 2012) – un team al surprizelor!

 

Din județul Alba, mai exact din localitatea Aiud, o echipă interesantă din punct de vedere sportiv se remarcă și atrage atenția prin potențialul ei individual, din cadrul lotului, dar și prin jocul prestat per ansamblu.

 

Grupa de juniori U12 (gr 2012) a celor de la Academia de Fotbal Bogdan ANDONE (AFA) este un team surpinzător, care poate face pasul către nivele superioare de competiție și care, cu siguranță, va lăsa o impresie plăcută.

 

O echipă determinată, tenace și serioasă în exprimarea din teren, antrenată de domnul Bebe Szekely, care are în componență câțiva tineri talentați, cu un mare potențial național și european.

 

 

Proiectul AFA este condus de către domnul Bogdan ANDONE, un cunoscut și apreciat fotbalist, dar și antrenor, care a jucat la echipe precum Sportului Studenșesc, Rapid București, Apollon Limassol, Oțelul Galați, și a antrenat pe FCSB, Apollon Limassol, Astra Giurgiu, Politehnica Timișoara. Suntem convinși că experiența domniei sale va ajuta Academia să să pregătească sportivi de succes.

 

 

Sfinxfootball.ro își propune să monitorizeze în continuare această echipă, jucătorii și antrenorii, să vedem cum vor evolua, în acest sezon, în Campionatele Județene AJF Alba, și, desigur, să putem veni cu noi (și interesante) informații legate de această interesantă echipă.

Succes!

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *