• 20 iulie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

AS New Stars Football Club – Juniori U9 – Juniori de perspectivă și o echipă care confirmă!

AS New Stars Football Club – Juniori U9 – Juniori de perspectivă și o echipă care confirmă!

AS New Stars Football Club - Grupa 2011 - sezon 2019-2020

AS New Stars Football Club

Juniori U9 – Grupa 2011

Campionat AMFB – Seria 1

 

Pentru grupa 2011 a celor de la AS New Stars Football Club, acest sezon este al 2-lea consecutiv în care participă în cea mai puternică competiție de minifotbal juvenil din România, Campionatul AMFB, Seria 1. În precedentul sezon au reușit să termine pe podium competiția, iar în această ediție erau așteptați să confirme (și să continue) evoluția.

 

AS New Stars Football Club are următoarea linie de clasament, la sfârşitul turului: 13 meciuri jucate, 10 victorii, 1 egal, 2 înfrângeri, 103 goluri marcate, 38 goluri primite, 31 puncte obţinute, şi ocupă locul 2 în Campionatul AMFB, seria 1, la grupa 2011.

 

AS New Stars Football Club a marcat în 13 meciuri, din totalul de 13 meciuri jucate în acest tur.

 

Pe lângă cifrele foarte bune înregistrate de micuții juniori U9 ai celor de la AS New Stars Football Club, de remarcat, în primul rând, faptul că echipa joacă și nu încearcă să păcălească fotbalul, iar jucătorii sunt preocupați să învețe și să experimenteze lucruri noi, fără presiunea rezultatelor, doar din plăcere și o dorință aparte, specifică unor sportivi.

 

Cea mai categorică victorie  a celor de la AS New Stars Football Club s-a consemnat în etapa 13 împotriva celor de la CS Chelsea București, scor 13 – 2.

 

Cea mai categorică înfrângere a celor de la AS New Stars Football Club s-a consemnat în etapa 4 împotriva celor de la ACS Prosport Football Academy, scor 5 – 6.

 

AS New Stars Football Club este un proiect serios care (cu siguranță) va pune accentul pe dezvoltarea individuală a juniorilor, nu pe rezultatele imediate ale echipei. Cu toate astea, jocul bun al echipei, evoluțiile permanente ale micilor fotbaliști, au reușit să îmbine (perfect) discilplina riguroasă cu bucuria jocului. Cu siguranță, din acest team vor răsării mulți juniori de perspectivă. Succes!

 

Alte statistici:

Media de puncte (general): 2,38 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate (general): 7,92 goluri marcate/meci

Media de goluri primite (general): 2,92 goluri primite/meci

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *