• 25 mai 2024
  • Last Update 24 mai 2024 9:52 PM
  • Bucuresti

AS Best Boys – Juniori U8 – Simply The BEST BOYS!

AS Best Boys – Juniori U8 – Simply The BEST BOYS!

AS Best Boys - Grupa 2012 - sezon 2019-2020

AS Best Boys

Juniori U8 – Grupa 2012

Campionat AMFB – Seria 1

 

Fotbalul descoperit și jucat în copilărie are farmecul său aparte. Momentele acelea când joci și nu contează locul în care te afli, adversarul cu care te înfrunți sau competiția în care activezi. Totul se comprimă într-un timp etern al plăcerii de a avea mingea și de a marca…și apoi de a lua-o de la capăt, neobosit copil desprins din soare ca o rază.

 

Chiar dacă este destul de devreme, la acest nivel de vârstă, să vorbim despre un fenomen sau despre ceva ieșit din comun, pentru noi AS Best Boys este Marea Revelație la Minifotbal. Un club mic, tânăr și foarte dinamic, înființat în aprilie 2018, care a reușit să surprindă plăcut prin jocul său și prin bucuria manifestată de juniori în timpul competiției.

 

AS Best Boys are următoarea linie de clasament, la sfârşitul turului: 11 meciuri jucate, 10 victorii, 0 egaluri, 1 înfrângere, 65 goluri marcate, 20 goluri primite, 30 puncte obţinute, şi ocupă locul 1 în Campionatul AMFB, seria 1, la grupa 2012.

 

AS Best Boys a marcat în 11 meciuri, din totalul de 11 meciuri jucate în acest tur.

 

Grupa de juniori U8 a celor de la AS Best Boys este condusă de Ion-Virgil OPRISA, un antrenor tânăr, care a dovedit că are un talent aparte în a îndruma și a formata copiii în sportul-rege.

 

Ion Virgil OPRISA

 

Team-ul celor de la AS Best Boys a mers foarte bine în acest campionat, chiar dacă începutul a fost puțin ezitant. S-au bucurat și au marcat meci de meci, iar din etapa a 4-a au câștigat toate meciurile, acumulând o serie de 9 victorii consecutive.

 

Din cadrul echipei s-au evidențiat, încă de pe acum, câțiva juniori de perspectivă, dintre care enumerăm: Fabian VULPE, Ana VELICU, Alexandru DUMITRU, Denis Alexandru OPRISA, Daniel BANARESCU, Sebastian ONESCU și Ștefan DUMITRU.

 

Fabian VULPE

 

Ana VELICU

 

Alexandru DUMITRU

 

Denis Alexandru OPRISA

 

Gabriel BANARESCU

 

Sebastian ONESCU

 

Ștefan DUMITRU

 

Cea mai categorică victorie  a celor de la AS Best Boys s-a consemnat în etapa 9 împotriva celor de la ACS Centrul de Performanță Rapid, scor 23 – 0.

 

Cea mai categorică înfrângere a celor de la AS Best Boys s-a consemnat în etapa 2 împotriva celor de la SC Fotbal Club FCSB, scor 1 – 5.

 

Cu siguranță, pentru trupa de junior U8 a celor de la AS Best Boys va fi un retur extrem de dificil, dar dacă vor continua să evolueze și-și vor păstra plăcerea de a juca, de a se antrena, de a învăța lucruri noi, atunci parcursul lor va fi unul dinamic și ascendent. Succes!

 

Alte statistici:

Media de puncte (general): 2,72 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate (general): 5,9 goluri marcate/meci

Media de goluri primite (general): 1,81 goluri primite/meci

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *