• 27 septembrie 2023
  • Last Update 19 septembrie 2023 7:00 PM
  • Bucuresti

ACS Sport Team – Juniori U17 – Un parcurs ciudat!

ACS Sport Team – Juniori U17 – Un parcurs ciudat!

ACS Sport Team București - Grupa 2003 - sezon 2019-2020

ACS Sport Team

Juniori U17 – Grupa 2003

Liga ELITELOR – Seria EST

 

Despre echipa de juniori U17 a celor de la ACS Sport Team putem spune că au avut un parcurs ciudat, împărțit în două perioade. În prima perioadă team-ul a avut evoluții bune și foarte bune, jucătorii fiind deciși să dovedească că sunt de nivelul elitelor, iar în a doua parte a campionatului, a dispărut brusc interesul pentru rezultate, jocul fiind unul anost și fără consistență.

 

ACS Sport Team are următoarea linie de clasament, la sfârşitul anului, sezon 2019-2020: 21 meciuri jucate, 8 victorii, 4 egaluri, 9 înfrângeri, 54 goluri marcate, 54 goluri primite, 28 puncte obţinute, şi ocupă locul 7 în Liga ELITELOR, seria EST, la grupa 2003.

 

A jucat 11 meciuri în deplasare (unde a obţinut 9 puncte) şi 10 meciuri pe teren propriu (unde a obţinut 19 puncte).

 

ACS Sport Team a marcat în 17 meciuri, din totalul de 21 meciuri jucate în acest sezon.

 

În prima perioadă a campionatului (între etapele 1 – 13), echipa de juniori U17 a celor de la ACS Sport Team a strâns 25 de puncte, a jucat de la egal la egal cu toți ”granzii”, a învins FC Viitorul Constanța (în poate, unul dintre mai frumoase partide din actualul sezon) și era la 1 punct de play-off-ul pentru locurile 1-8. Având un lot valoros, cu un mijloc de excepție și cu multă dorință din partea jucătorilor, se părea că (pentru prima oară) Academia Sport Team ieșea (în sfârșit) din zona de confort a filosofiei ”pentru noi rezultatele nu contează”.

Însă,  din etapa a 14-a ”filmul s-a rupt”, iar echipa n-a mai jucat la adevărata ei valoare, obținând (doar) 3 puncte în 8 meciuri și ”adunând” 7 înfrângeri fără drept de apel. Totul a revenit la normal, adică la posesia prelungită a mingii și ”la rezultatele care nu contează”, fără spirit și fără curaj.

 

Cea mai categorică victorie  a celor de la ACS Sport Team s-a consemnat în etapa 5, pe teren propriu, împotriva celor de la SCM Gloria Buzău, scor 7 – 0.

 

Cea mai categorică înfrângere a celor de la ACS Sport Team s-a consemnat în etapa 20,  în deplasare, împotriva celor de la SC FC Viitorul Constanța, scor 8 – 1.

 

Ceea ce s-a întâmplat în acest campionat cu trupa de juniori U17 a celor de la ACS Sport Team nu poate fi privit ca un accident; este mai degrabă o consecință (undeva) a unei practici defectuoase.

Cine știe, poate în play-off-ul pentru locurile 9-16, echipa să ne demonstreze că are valoarea pe care noi am anticipat-o de la început. Succes!

 

Alte statistici:

Media de puncte (general): 1,33 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate (general): 2,57 goluri marcate/meci

Media de goluri primite (general): 2,57 goluri primite/meci

 

Media de puncte obţinute în deplasare: 0,81 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate în deplasare: 1,9 goluri marcate/meci

Media de goluri primite în deplasare: 3,45 goluri primite/meci

 

Media de puncte obţinute pe teren propriu: 1,9 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate pe teren propriu: 3,3 goluri marcate/meci

Media de goluri primite pe teren propriu: 1,6 goluri primite/meci

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *