• 22 februarie 2024
  • Last Update 24 decembrie 2023 11:35 AM
  • Bucuresti

ACS FCSB Academy – Juniori U10 – Frumoasa surpriză a unor puști minunați!

ACS FCSB Academy – Juniori U10 – Frumoasa surpriză a unor puști minunați!

ACS FCSB Academy - grupa 2010 - sezon 2019-2020

ACS FCSB Academy

Juniori U10 – Grupa 2010

Campionat AMFB – Seria 2

 

Trupa de juniori U10 a celor de la ACS FCSB Academy se află la al doilea sezon consecutiv de Campionat AMFB. Anul trecut terminau campionatul la mijlocul clasamentului, iar nimeni nu s-ar fi așteptat ca în acest sezon echipa să fie una dintre cele mai frumoase revelații din România, la acest nivel de vârstă.

 

ACS FCSB Academy are următoarea linie de clasament, la sfârşitul turului: 13 meciuri jucate, 11 victorii, 0 egaluri, 2 înfrângeri, 54 goluri marcate, 17 goluri primite, 33 puncte obţinute, şi ocupă locul 1 în Campionatul AMFB, seria 2, la grupa 2010.

 

ACS FCSB Academy a marcat în 12 meciuri, din totalul de 13 meciuri jucate în acest tur.

 

Pas cu pas, team-ul de juniori U10 a celor de la ACS FCSB Academy a menținut o cadență (aproape) perfectă, menținându-se într-un ritm deosebit de joc și dăruire. De menționat faptul ACS FCSB Academy este asimilată ca fiind (mereu) ”echipa a 2-a” din cadrul proiectului FCSB, iar acest fapt scoate și mai mult în evidență valoarea de caracter a acestor juniori. Unde mai punem la socoteală faptul că tocmai cu ”prima echipă” a celor de la SC Fotbal Club FCSB împart primele 2 poziții ale clasamentului, iar cei de la ACS FCSB Academy sunt ”peste” , ca și rezultate.

 

Cea mai categorică victorie  a celor de la ACS FCSB Academy s-a consemnat în etapa 1 împotriva celor de la FC Rușanu, scor 11 – 0.

 

Cea mai categorică înfrângere a celor de la ACS FCSB Academy s-a consemnat în etapa 13 împotriva celor de la SC Fotbal Club FCSB, scor 0 – 4.

 

Nu ne rămâne decât să-I felicităm pe micuții juniori U10 de la ACS FCSB Academy pentru că au demonstrat că valoarea unei dorințe, a unui caracter sănătos, poate fi superioară unui talent. Sunt pe drumul cel bun, sperăm să nu se destrame pe parcurs. Succes!

 

Alte statistici:

Media de puncte (general): 2,53 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate (general): 4,15 goluri marcate/meci

Media de goluri primite (general): 1,3 goluri primite/meci

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *