• 22 februarie 2024
  • Last Update 24 decembrie 2023 11:35 AM
  • Bucuresti

ACS Sport Team – Juniori U16 – ELITA – O pălărie cam mare!

ACS Sport Team – Juniori U16 – ELITA – O pălărie cam mare!

Sport Team - Grupa 2004 - sezon 2019-2020

ACS Sport Team București

Juniori U16 – Grupa 2004

Liga ELITELOR – Seria 2

 

Fotbalul 11 vs 11 ESTE , în primul rând,  pentru cei care-și doresc…apoi pentru cei care pot. Când inversezi rolurile, în teren, transformi jocul într-un spectacol demodat, de-un romantism prețios și dulceag.

 

ACS Sport Team a nimerit –  întâmplător sau nu –  în cel mai puternic campionat dedicat juniorilor U16. A încercat să joace și să paseze…și cam atât. Filosofia posesiei nesfârșite, specifică academiei, nu s-a concretizat decât într-o grimasă.

 

ECHIPA are următoarea linie de clasament, în sezonul 2019-2020, cu o etapă  înaintea terminării campionatului regulat Elită, seria 2: 21 meciuri jucate, 3 victorii, 0 egaluri, 18 înfrângeri, 14 goluri marcate, 65 goluri primite, 9 puncte obţinute, şi ocupă locul 12 , la grupa 2004.

 

A jucat 10 meciuri în deplasare (unde a obţinut 0 puncte) şi 11 meciuri pe teren propriu (unde au  obţinut 9 puncte).

 

Echipa a marcat în 10 meciuri, din totalul de 21 meciuri jucate în acest tur.

 

Statisticile acestei echipe nu sunt tocmai optimiste, dar să zicem că au jucat la cel mai înalt nivel și atunci calitatea cifrelor e alta. Putem spune, e adevărat, că un punct obținut la Elită poate valora cât jumătate de campionat județean slab.

Și ce-am putea scrie despre epopeea juniorilor U16 ai Sport Team București  în acest campionat Elită, seria 2? Că a fost printre puținele formații din România, la nivel de junior U16, care nu a obținut niciun punct în deplasare? Sau că a fost una dintre echipele care a marcat cel mai puțin, având una dintre cele mai scăzut medii de goluri marcate, cu 0,66 goluri marcate/meci?

Putem, însă, să ne bucurăm de faptul că au avut o medie rezonabilă de goluri primite, de 3,09 goluri primite/meci, că n-au avut partide în care adversarul să le ”toarne cu terenul în cap”, că au făcut față, prin joc, în cea mai grea serie a Elitei, în fața unor adversari foarte buni.

 

Echipa are în component sa câțiva jucători interesanți, despre care sperăm să putem scrie în curând; asta dacă, bine-nțeles, clubul e deschis către comunicare, informare și promovare a tinerilor(săi) jucători.

 

Cea mai categorică victorie  a celor de la ACS Sport Team București s-a consemnat în etapa 17, pe teren propriu, împotriva celor de la CS Concordia Chiajna, scor 3-0.(scor care nu ne este clar dacă a fost obținut ”la masa verde)

 

Cele mai categorice înfrângeri a celor de la ACS Sport Team București s-au consemnat în etapele 8 și 10,  ambele în deplasare, împotriva celor de la SC Fotbal Club FCSB și Universitatea Craiova, scor 7-1 .

 

Cu timpul, lucrurile se vor așeza în matca realității, iar rezultatele de acum ”își vor pune amprenta”, suntem convinși, în formarea jucătorilor de calitate.

 

Alte statistici:

Media de puncte (general): 0,42 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate (general): 0,66 goluri marcate/meci

Media de goluri primite (general): 3,09 goluri primite/meci

 

Media de puncte obţinute în deplasare: 0 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate în deplasare: 0,7 goluri marcate/meci

Media de goluri primite în deplasare: 4,1 goluri primite/meci

 

Media de puncte obţinute pe teren propriu: 0,81 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate pe teren propriu: 0,63  goluri marcate/meci

Media de goluri primite pe teren propriu: 2,18 goluri primite/meci

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *