• 22 februarie 2024
  • Last Update 24 decembrie 2023 11:35 AM
  • Bucuresti

Together! FRF este gazda primei ediții UEFA Academy Summit

Together! FRF este gazda primei ediții UEFA Academy Summit

Federația Română de Fotbal va găzdui în București, pe 22 și 23 septembrie, UEFA Academy Summit.

 

Este pentru prima oară când un astfel eveniment dedicat comunității UEFA Alumni are loc, fiind vorba de o inițiativă UEFA Academy și UEFA Academy Alumni Board, organizată cu sprijinul Federației Române de Fotbal. Cu ocazia evenimentului, vor fi anunțată și noua componență a UEFA Academy Alumni Board, decisă în urma voturilor absolvenților UEFA Academy.

 

„În ultimii ani, Federația Română de Fotbal a avut un mare focus asupra educației, cu scopul de a avea impact în creșterea fotbalului. UEFA Academy Summit va fi o ocazie minunată pentru a învăța mai multe despre noile trenduri din fotbal, dar și de a interacționa cu absolvenți din toate colțurile lumii. Împreună cu prietenii de la UEFA Academy, promitem un eveniment educațional entuziasmant”, a spus președintele FRF, Răzvan Burleanu.

 

Peste 300 de invitați vor fi prezenți la activitățile din cele două zile, printre ei și foști fotbaliști precum Sami Khedira, Stylian Petrov și Răzvan Raț. Ei vor participa la conferințe despre viitorul fotbalului, bună guvernanță și schimbările din industria fotbalistică, dar și la evenimente de networking, în care vor avea ocazia de a-i cunoaște pe ceilalți absolvenți ai cursurilor UEFA.

Una dintre zile va fi dedicată completă prezentărilor și workshopurilor ținute de experți despre viitorul sportului și tehnologiile care l-au modelat în ultimii ani.

Tema generală a evenimentului va fi „Împreună!” („Together!”), fiind o oportunitate unică de a aduce la un loc o parte dintre cei peste 3.000 de absolvenți ai programelor educaționale UEFA Academy, din diverse domenii conexe fotbalului.

La finalul evenimentului, este programată și o acțiune cu presa.

 

Sursa articol frf.ro

Sursa foto reuters

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *