• 20 iulie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Sportul Studențesc Academy – Juniori U13 – Ultimul an de minifotbal, întâiul an sub noua titulatură!

Sportul Studențesc Academy – Juniori U13 – Ultimul an de minifotbal, întâiul an sub noua titulatură!

Sportul Studențesc Academy - Grupa 2007 - sezon 2019-2020

ACS Sportul Studențesc Academy

Juniori U13 – Grupa 2007

Campionat AMFB – Seria 1

 

Pentru cei de la ACS Sportul Studențesc Academy (echipa a 2-a a celor de la Prosport Academy) este ultimul an de minifotbal. Un ultim sezon înaintea trecerii la fotbalul adevărat, 11 vs 11.

Echipa încă nu are o exprimare în teren la nivelul seriei în care joacă, dar pentru mulți juniori din cadrul team-ului este o experiență din care pot învăța multe.

ACS Sportul Studențesc Academy are următoarea linie de clasament, la sfârşitul turului: 13 meciuri jucate, 0 victorii, 2 egaluri, 11 înfrângeri, 9 goluri marcate, 76 goluri primite, 2 puncte obţinute, şi ocupă locul 14 în Campionatul AMFB, seria 1, la grupa 2007.

 

ACS Sportul Studențesc Academy a marcat în 7 meciuri, din totalul de 13 meciuri jucate în acest tur.

 

Cu două excepții – meciurile cu CSA Steaua și SC Fotbal Club FCSB, când echipa a încasat 32 de goluri – ACS Sportul Studențesc Academy a făcut (cât de cât) față ritmului competiției, dar a stat mai-puțin-bine la capitolul ofensiv, acolo unde n-a reușit decât o medie de 0,69 goluri marcate per meci. De altfel, faptul că au marcat în doar 7 meciuri, din 13, subliniază și mai mult acest aspect.

 

Cea mai categorică înfrângere a celor de la ACS Sportul Studențesc Academy s-a consemnat în etapa 12  împotriva celor de la SC Fotbal Club FCSB, scor 1 – 19 .

 

Echipa are resurse suficiente de a ieși din zona ultimelor clasate, sunt juniori care au potențial și suntem convinși că se vor găsi soluții pentru ca tinerii jucători ai celor de la ACS Sportul Studențesc Academy să (re)descopere plăcerea de a juca pentru a câștiga.

 

Alte statistici:

Media de puncte (general): 0,15 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate (general): 0,69 goluri marcate/meci

Media de goluri primite (general): 5,84 goluri primite/meci

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *