• 25 mai 2024
  • Last Update 24 mai 2024 9:52 PM
  • Bucuresti

LPS Mircea Eliade – Juniori U11 – Un ”punct” de cotitură!

LPS Mircea Eliade – Juniori U11 – Un ”punct” de cotitură!

LPS Mircea Eliade - Grupa 2009 - sezon 2019-2020

LPS Mircea Eliade

Juniori U11 – Grupa 2009

Campionat AMFB – Seria 1

 

Fotbalul te învață să soluționezi, în primul rând, probleme. Te învață să căștigi dar, în același timp, te învață să nu pierzi; când nu reușești să înveți nici una, nici alta, atunci trebuie să te gândești la drumul pe care l-ai ales -fie ca jucător, fie ca antrenor, fie ca manager.

 

LPS Mircea Eliade, grupa 2009, nu este o echipă de neglijat. Deși are, de pe acum, un deficit defensiv, chiar dacă sunt copii – 361 de goluri primite într-un sezon și jumătate, în 42 de meciuri oficiale – team-ul manifestă în continuare interes pentru practicarea acestui sport. Față de precedentul sezon, însă, echipa a reușit să câștige…doar un punct; poate fi un ”punct” de început, de cotitură sau de final.

 

LPS Mircea Eliade are următoarea linie de clasament, la sfârşitul turului: 12 meciuri jucate, 0 victorii, 1 egal, 11 înfrângeri, 8 goluri marcate, 132 goluri primite, 1 punct obţinut, şi ocupă locul 14 în seria 1, Campionat AMFB, la grupa 2009.

 

Echipa a marcat în 6 meciuri, din totalul de 12 meciuri jucate în acest tur.

 

De sigur, este dificil, pentru această vârstă fragedă, să poți trage concluzii (minime), dar poate că aceste insuccese fac parte din lecție, dintr-o ”călire” predată cu bună știință. Sau poate nu.

Să luăm în calcul, totuși, faptul că LPS Mircea Eliade participă în cel mai puternic campionat din România, la acest nivel de vârstă.

 

Cea mai categorică înfrângere a celor de la LPS Mircea Eliade s-a consemnat în etapa a 2-a împotriva celor de la AS Valencia Academy, scor  0-22.

 

Nu avem cum să știm, nu putem anticipa ce se ”va alege” . Cert este că trebuie să privim optimiști spre viitor și să căutăm să cunoaștem, să învățăm și să evoluăm în ceea ce ne-am propus.

Suntem convinși că, în timp, tinerii fotbaliști vor fi îndrumați spre o atitudine (mai) îndrăzneață vis-à-vis de problemele ivite (în teren, în viață, în general). Succes în continuare!

 

Alte statistici:

Media de puncte (general): 0,08 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate (general): 0,67 goluri marcate/meci

Media de goluri primite (general): 11 goluri primite/meci

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *