• 25 mai 2024
  • Last Update 24 mai 2024 9:52 PM
  • Bucuresti

Juniori U17 Elită – SURPRIZĂ la Buzău! LPS Iolanda Balaș Soter Buzău ”taie din foarfecă” avântul celor de la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc!

Juniori U17 Elită – SURPRIZĂ la Buzău! LPS Iolanda Balaș Soter Buzău ”taie din foarfecă” avântul celor de la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc!

Juniori U17 – Liga Elitelor – Seria Est

Etapa 7

LPS Iolanda Balaș Soter Buzău – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc  3-3

 
Ieri, la Buzău, cei de la LPS Iolanda Balaș Soter au reușit să producă o SURPRIZĂ, destul de mare, obținând un egal împotriva revelației începutului de campionat Elită U17 AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

 

Rezultatul este neașteptat, ținând cont de faptul că team-ul buzoian vine după 2 înfrângeri consecutive (dintre care una, destul de drastică, 0-16 împotriva celor de la Viitorul Constanța), iar acest meci a fost o demonstrație de ambiție și tărie de caracter. Așteptăm  să-i vedem, următoarea etapă, împotriva celor de la SC Dinamo 1948.

 

Cei de la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc rămân neînvinși, după 7 etape, și îi așteaptă cel mai greu test, din acest tur, la Constanța, împotriva celor de la SC FC Viitorul. Va fi un derby în toată regula între singurele echipe neînvinse din această serie, un meci care va stabilii, în mare parte, campioana turului în Seria Est.

Felicitări!

 
Related Articles

2 Comments

  • Auras , 2 septembrie 2019 @ 7:45 PM

    Felicitări pentru articol însă vă rog să nu mai ștergeți semnătura!

    • Cornel Ghica , 2 septembrie 2019 @ 7:51 PM

      da, ne cerem scuze. doar la o singura fotografie, cea cu foarfeca, am editat fara semnatura dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *