• 20 iulie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

AS New Stars Football Club – Juniori U8 – Primii pași spre performanță!

AS New Stars Football Club – Juniori U8 – Primii pași spre performanță!

AS New Stars Football Club - Grupa 2012 - sezon 2019-2020

AS New Stars Football Club

Juniori U8 – Grupa 2012

Campionat AMFB – Seria 1

 

AS New Stars Football Club este un proiect serios, destul de profesionist pentru România, care reușește să performeze: are înființate echipe bune (de la U8 la U14), jucători de perspectivă certă la fiecare grupă de vârstă, staff tehnic de calitate. O școală de fotbal adaptată timpurilor actuale.

 

AS New Stars Football Club are următoarea linie de clasament, la sfârşitul turului: 11 meciuri jucate, 4 victorii, 2 egaluri, 5 înfrângeri, 42 goluri marcate, 34 goluri primite, 14 puncte obţinute, şi ocupă locul 8 în campionatul AMFB, seria 1, la grupa 2012.

 

AS New Stars Football Club a marcat în 9 meciuri, din totalul de 11 meciuri jucate în acest tur.

 

Micuții juniori U8 ai celor de la AS New Stars Football Club au manifestat o deosebită plăcere de a juca, pe întreaga durată a competiției. Meci de meci au descoperit lucruri noi, s-au întâlnit cu situații noi și au trecut cu bine de fiecare etapă parcursă până acum.

 

Cea mai categorică victorie  a celor de la AS New Stars Football Club s-a consemnat în etapa 1 împotriva celor de la Centrul de Performanță Rapid, scor 19 – 0.

 

Cea mai categorică înfrângere a celor de la AS New Stars Football Club s-a consemnat în etapa 7 împotriva celor de la SC Fotbal Club FCSB, scor 1 – 8.

 

Suntem convinși că actuala grupă 2012 a celor de la AS New Stars Football Club va evolua firesc și va ajunge la un nivel superior de performanță. Succes!

 

Alte statistici:

Media de puncte (general): 1,27 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate (general): 3,81 goluri marcate/meci

Media de goluri primite (general): 3,09 goluri primite/meci

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *