• 20 aprilie 2024
  • Last Update 19 aprilie 2024 10:03 PM
  • Bucuresti

AS New Stars Football Club – Juniori U12 – Evoluții bune și o creștere evidentă!

AS New Stars Football Club – Juniori U12 – Evoluții bune și o creștere evidentă!

AS New Stars Football Club - Grupa 2008 - sezon 2019-2020

AS New Stars Football Club

Juniori U12 – Grupa 2008

Campionat AMFB – Seria 2

 

Grupa de 2008 a celor de la AS New Stars Football Club este deja la al 5-lea sezon consecutiv prezentă la cel mai înalt nivel, în cel mai puternic campionat de minifotbal din România. Din 2015 încoace echipa a crescut mult, jucătorii au evoluat din toate punctele de vedere și continuă să dezvolte o traiectorie ascendentă  în exprimare.

 

AS New Stars Football Club are următoarea linie de clasament, la sfârşitul turului: 13 meciuri jucate, 5 victorii, 1 egal, 7 înfrângeri, 33 goluri marcate, 26 goluri primite, 16 puncte obţinute, şi ocupă locul 6 în Campionatul AMFB, seria 2, la grupa 2008.

 

AS New Stars Football Club a marcat în 11 meciuri, din totalul de 13 meciuri jucate în acest tur.

 

Grupa 2008 a celor de la AS New Stars Fotball Club este condusă de Daniel Cristian GHEORGHE – fost jucător la  Steaua București și Viitorul Constanța – antrenor Licența UEFA A, absolvent cursuri Master  în Sport și Drept.

 

Daniel Cristian GHEORGHE

 

Echipa – ca de altfel întreaga filosofie a clubului – nu urmărește cu precădere rezultatele sau ”performanța” la nivel de minifotbal, ci se bazează, în primul rând, pe formarea de jucători, mai ales pe caracterul acestora. Pe lângă deprinderea tainelor fotbalistice, juniori sunt îndrumați către școală și perfecționare.

În actualul campionat, trupa de juniori U12 are o ascensiune vizibilă față de precedentele sezoane. În primul rând, este primul sezon când numărul de goluri marcate îl depășește pe cel al golurilor primite. Echipa este mai responsabilă și manifestă  inteligență în joc.

 

S-au făcut remarcați mulți jucători, în actuala stagiune, printre care vom enumera câțiva:

Matei BERCHEZ este unul dintre cei mai buni jucători ai Campionatului AMFB, din acest an. Este într-o formă foarte bună și are multe calități pentru a putea face o carieră interesantă.

 

Matei BERCHEZ

 

Victor POPEȘTEANU este unul dintre jucători ce s-a făcut remarcat mai ales pentru jocul său combinativ și pentru pasele sale.

 

Victor POPEȘTEANU

 

Eryk VODĂ este unul dintre cei mai serioși jucători din acest campionat, un caracter care are toate șansele să poată evolua către fotbalul de performanță.

 

Eryk VODĂ

 

Antonio MĂLĂIANU, golgheterul echipei, un jucător care a contribuit mult, prin reușitele sale,  la ascensiunea echipei din punct de vedere ofensiv.

 

Antonio MĂLĂIANU

 

Mezinul Alexandru BÂRLOGEANU (2009) a fost unul dintre cei mai buni jucători defensivi ai campionatului, care împreună cu  Eryk VODĂ au făcut din AS New Stars Football Club U12 o apărare greu de ”răpus”.

 

Alexandru BÂRLOGEANU

 

Din actualul sezon – al grupei 2008 a celor de la AS New Stars Football Club – Luca TIOREANU, Matei VÎLCU și  Ovidiu CĂLIN, sunt jucători care merită evidențiați, despre care suntem siguri că vom mai auzi în fotbalul 11 vs 11.

 

Luca TIOREANU

 

 

Matei VÎLCU

 

Ovidiu CĂLIN

 

Cea mai categorică victorie  a celor de la AS New Stars Football Club s-a consemnat în etapa 11 împotriva celor de la CSA Steaua, scor 8 – 0.

 

Cea mai categorică înfrângere a celor de la AS New Stars Football Club s-a consemnat în etapa 1  împotriva celor de la FC Voluntari, scor 2 – 8.

 

Șansele ca AS New Stars Football Club U12 să depășească zona mediană a clasamentului sunt minime, dar tot ceea ce contează – în acest moment – sunt doar evoluțiile tinerilor jucători către înalta performanță; rezultatele sunt utile doar dacă știi să le interpretezi corect. Succes!

 

Alte statistici:

Media de puncte (general): 1,23 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate (general): 2,53 goluri marcate/meci

Media de goluri primite (general): 2 goluri primite/meci

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *