• 20 iulie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Alma Sibiu / Grupa 2011

Alma Sibiu / Grupa 2011

ANTRENOR

 

Bogdan PIKO

 

Lotul GRUPEI 2011

Ianis ROMAN – este un junior promițător, selecționat pentru sezonul 2021-2022 în Reprezentativa Sfinx România U11 (2011), cu un bun potențial, fizic și mental, ce-l poate ajuta să dezvolte o traiectorie ascendentă înspre fotbalul de înaltă performanță. Un jucător cu profil defensiv, util în ansamblul de desfășurare al echipei, care se remarcă prin intevențiile sale și prin jocul său pragmatic. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Ianis ROMAN

 

Dragoș GHIZDAVU – un junior interesant, cu un bun potențial tehnic și psihic, ce poate ajunge să performeze în viitor, printr-o pregătire susținută, la un nivel ridicat de competitivitate în fotbalul 11 vs 11. Un jucător polivalent, util în angrenajul de desfășurare al echipei, care se face remarcat în zona mediană, pe benzi, acolo unde, prin jocul său, aduce un plus prin acțiunile sale și prin soluțiile alese în ambele faze de joc atât ofensiv, cât și defensiv. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Dragoș GHIZDAVU

 

 

Robert ALBUeste un junior de perspectivă, cu reale valențe tehnice și fizice, ce-l pot ajuta să dezvolte o traiectorie ascedentă înspre înalta performanță în fotbalul 11 vs 11 atât la nivel național, cât și internațional. Un jucător polivalent, cu accente defensive, care se remarcă prin jocul său curajos, prin intuiție și prin deciziile luate în timpul jocului, soluții care pun de multe ori echipa sa în superioritate. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Robert ALBU

 

 

Ibrahim ARAFAun junior promițător, cu multe calități tehnice și mentale, ce-l vor propulsa, prin răbdare și printr-o pregătire susținută, înspre performanță și nivele înalte de competitivitate. Un jucător polivalent, cu accente ofensive, care se face remarcat în zona central-mediană, acolo unde calitățile sale se evidentiză cel mai mult. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Ibrahim ARAFA

 

 

Raul GRECU – este un junior înzestrat , având multiple calități tehnice care-l pot ajuta, în viitor, printr-o pregătire permanentă și susținută, să dezvolte un trend ascendent înspre înalta performanță în fotbalul 11 vs 11. Un jucător cu un caracter ofensiv, de tip spaniol, care se face repede remarcat prin calitățile sale tehnice și prin jocul său plăcut, creativ și, de multe ori, eficient în angrenajul de desfășurare al echipei. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Raul GRECU

 

 

Tudor COJOCARU – un junior cu multiple calități fizice și tehnice, care are șanse reale să poată dezvolta o traiectorie ascendentă înspre înalta performanță, mai ales în fotbalul 11 vs 11, susținut permanent de o pregătire elaborată și determinare. Un portar talentat, cu multe valențe cerute la ora actuală în fotbalul modern pentru acest dificil post, care se remarcă prin intuiție și tehnică bună.(vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Tudor COJOCARU

 

 

Rareș Andrei HOSTIUC – este un junior capabil, cu multe resurse fizice și psihice ce-l pot ajuta, în viitor, printr-o pregătire susținută, în continuare, să acceadă spre nivele ridicate de performanță și competitivitate. Un jucător cu carater defensiv, care se remarcă prin intuiței și prin pasele sale deosebit de precise, chiar și în condiții de adversitate. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Rareș HOSTIUC

 

 

Eduard MOLDOVAN – un junior talentat, cu un foarte bun potențial tehnic și psihic, ce-l poate ajuta în desfășurarea cu succes a unui trend ascedent înspre înalta performanță. Un junior polivalent, de tip spaniol, cu accente ofensive, care se face remarcat în zona mediană, în spatele atacaților, dar și în zonele laterale. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Eduard MOLDOVAN

 

 

Radu PLEȘCA – este un junior interesant, cu multe resurse tehnice și mentale ce-i permit să evolueze și să urmeze o traiectorie ascedentă înspre nivele înalte de competitivitate și performanță. Un jucător polivalent, cu accente ofensive, care se remarcă în fazele de atac, prin viteză și execuție, ajutând prin prestația sa ansamblul de desfășurare al echipei. (vezi profilul complet EUROPEAN PREMIUM)

 

Radu PLEȘCA

 

 

Andrei CIȘMAȘ

 

 

Andrei ACHIM

 

 

Eduard ALEXII

 

 

Luca ANGHEL

 

 

Daniel BABONEA

 

 

Dragoș COMAN

 

 

Viktor CSUKA

 

 

David DRĂGHICI

 

 

Ianis FUERESCU

 

 

Ciprian HAIDUC

 

 

Gabriel IONAȘ

 

 

David LĂZĂROIU

 

 

Eduard MĂRCULESCU

 

 

David MICLEA

 

 

Raul MISARAS

 

 

Alexandru MOLIE

 

 

David NATEA

 

 

Sebastian NEAGU

 

 

Patrick POPESCU

 

 

Dragoș RUSU

 

 

Aris ȘTIRBET

 

 

Marian TĂNASĂ

 

Media Grupă (VIDEO)

 

Mai 2021 – Turneul Final Național Sfinx U10 – Cupa Campionilor – Steaua Magică Iași – Alma Sibiu

 

Album Foto Echipă

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *