• 25 mai 2024
  • Last Update 24 mai 2024 9:52 PM
  • Bucuresti

ACS Prosport Football Academy – Juniori U8 – O echipă curajoasă și preocupată de joc!

ACS Prosport Football Academy – Juniori U8 – O echipă curajoasă și preocupată de joc!

ACS Prosport Football Academy - Grupa 2012 - Sezon 2019-2020

ACS Prosport Football Academy

Juniori U8 – Grupa 2012

Campionat AMFB – Seria 1

 

Grupa 2012  a celor de la ACS Prosport Football Academy este la prima participare într-un sezon oficial. S-au comportat deosebit de bine, au fost liderii competiției timp de 6 etape, iar în ultimele două etape au cunoscut și primele eșecuri.

 

ACS Prosport Football Academy are următoarea linie de clasament, la sfârşitul turului: 11 meciuri jucate, 8 victorii, 2 egaluri, 1 înfrângere, 62 goluri marcate, 21 goluri primite, 26 puncte obţinute, şi ocupă locul 3 în Campionatul AMFB, seria 1, la grupa 2012.

 

ACS Prosport Football Academy a marcat în 11 meciuri, din totalul de 11 meciuri jucate în acest tur.

 

Chiar dacă a pierdut partida-derby, din ultima etapă a turului, împotriva celor de AS Best Boys, echipa de juniori U8 a celor de la ACS Prosport Football Academy rămâne, în continuare, principala favorită la câștigarea campionatului U8, în acest sezon.

Echipa are un joc plăcut, micuții juniori fiind preocupați de a experimenta și învăța lucruri noi, de a marca goluri și de a se bucura la fiecare meci jucat.

ACS Prosport Football Academy are un team cu juniori de perspectivă, care poate crește și deveni o echipă de top.

 

Cea mai categorică victorie  a celor de la ACS Prosport Football Academy s-a consemnat în etapa 6 împotriva celor de la ACS Centrul de Performanță Rapid, scor 18 – 0.

 

Cea mai categorică înfrângere  – singura, de altfel – a celor de la ACS Prosport Football Academy s-a consemnat în etapa 13 împotriva celor de la AS Best Boys, scor 2 – 5.

 

Pentru prima lor participare, la nivel înalt, echipa de juniori U8 a celor de la ACS Prosport Football Academy are șanse mari de a termina pe podium în această ediție de campionat. Succes!

 

Alte statistici:

Media de puncte (general): 2,36 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate (general): 5,63 goluri marcate/meci

Media de goluri primite (general): 1,9 goluri primite/meci

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *