• 22 februarie 2024
  • Last Update 24 decembrie 2023 11:35 AM
  • Bucuresti

ACS Inițial – Juniori U11 – O echipă care marchează meci de meci!

ACS Inițial – Juniori U11 – O echipă care marchează meci de meci!

ACS Inițial - Grupa 2009 - sezon 2019-2020

ACS Inițial

Juniori U11 – Grupa 2009

Campionat AMFB – Seria 1

 

ACS Inițial este o școală de fotbal mică, dar inimoasă, care încearcă să țină pasul cu nivelul ridicat al Seriei 1 din cadrul Campionatului AMFB. Un proiect care se bazează, în mare parte, pe grupe de minifotbal, inițiere.

 

ACS Inițial are următoarea linie de clasament, la sfârşitul turului: 12 meciuri jucate, 2 victorii, 1 egal, 9 înfrângeri, 31 goluri marcate, 54 goluri primite, 7 puncte obţinute, şi ocupă locul 11 în Campionatul AMFB, seria 1, la grupa 2009.

 

ACS Inițial a marcat în 12 meciuri, din totalul de 12 meciuri jucate în acest tur.

 

De remarcat că echipa de juniori U11 a celor de la ACS Inițial a reușit – până acum, în acest sezon – să marcheze în toate partidele oficiale, ceea reprezintă un (mare) plus. Puține echipe mici din România, la acest nivel de vârstă, se pot mândri cu astfel de lucruri.

Chiar dacă au câștigat puține partide, totuși cei de la ACS Inițial au avut decât 3 meciuri în care au fost dominați clar de către adversari. În rest, în orice confruntare, au fost la nivelul competitoarelor și puteau obține mai mult.

 

Cea mai categorică victorie  a celor de la ACS Inițial s-a consemnat în etapa 5 împotriva celor de la LPS Mircea Eliade, scor 9 – 0.

 

Cea mai categorică înfrângere a celor de la ACS Inițial s-a consemnat în etapa 6 împotriva celor de la ACS Prosport Football Academy, scor 1 – 13.

 

Cu siguranță dacă trupa de juniori U11 a celor de la ACS Inițial va fi mai atentă în apărare – și va încerca să reducă media de goluri primite/meci – vor obține rezultate mai bune și (de ce nu?) vor putea ieși din zona de subsol a clasamentului. Succes!

 

Alte statistici:

Media de puncte (general): 0,58 puncte obţinute/meci

Media de goluri marcate (general): 2,58 goluri marcate/meci

Media de goluri primite (general): 4,5 goluri primite/meci

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *