• 25 mai 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Yonatan STAN P15009

Yonatan STAN

2015

Club Actual

POSTURI

100%
Mijlocaș

SCURTĂ DESCRIERE

Yonatan STAN este un junior de reală perspectivă, având un bun potențial tehnic și fizic, calități importante ce pot determina, în viitor, – prin răbdare, printr-o cizelare a parametriilor tehnici și printr-o pregătire susținută – să acceadă înspre zone înalte de performanță atât la nivel de juniori mari, cât și la seniori.

 

Yonatan STAN este Campion al României U8, cu Atletico Arad, la Turneul Final Național Sfinx, în sezonul 2022-2023, un jucător polivalent, cu accente ofensive, care se remarcă în zonele laterale, acolo unde radamentul său, prin jocul practicat cu determinare, dar și prin soluțiile tehnice alese, ajută ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii bune, native, determinat și dinamic în exprimarea din teren, având un șut puternic și précis, util recuperator la mijocul terenului, dar și un bun serviciu de pase, intuitiv în unele momente de joc. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o foarte bună capacitate de efort susținut, o bună motricitate, precum și un fitness general bun.

 

Yonatan STAN este un junior talentat, dornic de afirmare și de progres, tenace și curajos, având un caracter viguros și un mental pozitiv, serios în tot ceea ce face atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire și de înstruire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 65%
Picior Drept 35%

GALERIE FOTO

Share Social Media