• 25 mai 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Yona STAN P12014

Yona STAN

2012

Club Actual

POSTURI

100%
Atacant

SCURTĂ DESCRIERE

Yona STAN este un jucător talentat, având foarte multe abilități tehnice, de un nivel ridicat, valențe ce-l pot ajuta, în parcursul său sportiv,  – printr-o pregătire riguroasă și susținută – să performeze, cu bune rezultate, atât la juniori mari, cât și la seniori.

 

Yona STAN este un jucător cu profil ofensiv, campion al României la Turneul Final Național Sfinx U11, cu Atletico Arad, în ediția 2022-2023, care se face remarcat în zonele laterale, acolo unde, prin jocul său eficient, ajută ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu un foarte bun control al mingii, dinamic și inteligent în expirmarea din teren, care intră ușor în combinații de joc cu coechipierii și apare deseori la finalizare, având o bună intuiție a desfășurării fazelor, execuții interesante și o bună poziționare, precum și un joc aerian foarte tehnic. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună motricitate și capacitate de efort, precum și un fitness general bun.

 

Yona STAN este un junior de perspectivă, cu personalitate, atent la detalii, curajos și inteligent, având un mental pozitiv, un caracter viguros și un spirit de echipă, serios în tot ceea ce face atât în procesul de pregătire, cât și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 30%
Picior Drept 70%

GALERIE FOTO

Share Social Media