• 6 decembrie 2023
  • Last Update 31 octombrie 2023 6:40 PM
  • Bucuresti

Yannis CRIȘAN P13018

Yannis CRIȘAN

2013

Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Yannis CRIȘAN este un junior interesant, având multiple calități tehnice, fizice și mentale, valențe importante, ce pot fi dezvoltate – prin răbdare și printr-o cizelare susținută a acestor calități – și care pot determina un trend ascendent înspre înalta performanță atât la nivel național, cât și la nivel European.

 

Yannis CRIȘAN este jucător polivalent, cu accente ofensive, care se remarcă în zonele laterale, acolo unde, prin jocul său, ajută ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o foarte bună lovire a mingii, curajos și inteligent în exprimarea din teren, având execuții deosebite, un șut puternic și precis, bun executant al loviturilor libere, o extremă cu un serviciu bun de centrări, având o bună intuiție a desfășurării fazelor de joc. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună viteză atât de reacție, cât și de deplasare, un fitness general bun, precum și o bună capacitate de efort susținut.

 

Yannis CRIȘAN este un junior de perspectivă, creativ și inteligent, atent la detalii, dornic de afirmare și de progres, având un mental pozitiv și un spirit curajos, tenace și serios atât la jocuri, cât și la antrenamente. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 40%
Picior Drept 60%

GALERIE FOTO

Share Social Media