• 22 februarie 2024
  • Last Update 24 decembrie 2023 11:35 AM
  • Bucuresti

Vlad VÎLCU B2588

Vlad VÎLCU

2008

Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Vlad VÎLCU este un junior de perspectivă, având multe calități tehnice și fizice, valențe ce-l pot ajuta să dezvolte  – printr-o pregătire riguroasă, prin răbdare și printr-o încredere mai mare în propriile resurse evidente – o traiectorie ascendentă înspre înalta performanță la nivel național, și nu numai.

 

Vlad VÎLCU este un jucător polivalent, care se remarcă în zona mediană, acolo unde jocul său are multe din calitățile cerute la ora actuală în fotbalul modern,  având un rol primordiar în ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii bune, având o corectă viziune a jocului și o intuiție deosebită a desfășurării fazelor, creativ și dinamic în exprimarea din teren, cu un dribilig eficient, puține atingeri, schimbări de direcție și de parte ale jocului, informare rapidă, reacție bună, cu o bună decizie de continuare a fazelor. Un jucător înalt, cu un fizic armonios, având resurse fizice în creștere și dezvoltare, cu o bună capacitate de efort susținut, precum și viteză.

 

Vlad VÎLCU este un junior talentat, inteligent și atent la detalii, dornic de afirmare și de competiție, serios în tot ceea ce face atât la antrenamente, cât și la jocuri, care ar putea avea o progresie foarte bună dacă ar căpăta mai mult curaj în exprimarea din teren, dublate de o încredere mai mare în propriile calități, unele dintre ele deosebite. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 30%
Picior Drept 70%