• 25 mai 2024
  • Last Update 24 mai 2024 9:52 PM
  • Bucuresti

Vlad PINTIUȚĂ B2619

Vlad PINTIUȚĂ

2015

Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Vlad PINTIUȚĂ este un junior de reală perspectivă, unul dintre vârfurile generației sale de vârstă, la nivel național, dar și european, declarant cel mai bun jucător al Turneului Final Național U7 (ediția 2021-2022), având multiple calități fizice, tehnice și mentale, valențe ce-l vor ajuta, cu siguranță, să dezvolte o traiectorie ascendentă înspre înalta performanță.

 

Vlad PINTIUȚĂ este un jucător polivalent, deosebit de complex, care se remarcă prin travaliu său, prin decizile sale tehnice și prin stăpânirea de sine, mai ales în momentele importante ale confruntărilor sportive. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii bune, având o foarte bună intuiție a jocului, inteligent și dinamic în exprimarea din teren, cu un șut puternic și precis, având o remarcabilă constanță în joc și un foarte bun travaliu. Un jucător de forță, cu un fizic armonios, având resurse fizice în creștere și dezvoltare, cu o foarte bună capacitate de efort susținut, precum și viteză de reactive.

 

Vlad PINTIUȚĂ este un junior promițător, inteligent, disciplinat, atent la detalii și dornic de afirmare, având un mental deosebit și un spirit puternic, cu un caracter viguros, stâpân pe sine, încrezător în propriile reusrse evidente, serios în tot ceea ce face atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 20%
Picior Drept 80%

GALERIE FOTO

Share Social Media