• 13 iunie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Vlad JURJ B2604

Vlad JURJ

2009

vlad-jurj-sfinx-football
Club Actual

POSTURI

Fundas 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Vlad JURJ este un junior interesant, cu un un foarte bun potențial fizic și mental, calități ce pot determina, în viitor, – printr-o pregătire riguroasă și prin răbdare – o traiectorie ascendentă înspre fotbalul de performanță atât la nivel de juniori mari, cât și la seniori.

 

Vlad JURJ este un jucător cu profil defensiv, care se remarcă printr-o talie impunătoare și printr-un dinamism  de libero veritabil, având un joc elegant și pragmatic, deosebit de util în agrenajul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, cerebral și combativ în exprimarea din teren, având o bună anticipare a jocului, intervenții sigure, o bună poziționare, o bună reacție în condiții de adversitate și spațiu restrâns, curajos, de multe ori, în momentele de cotraatac. Un jucător înalt, cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o foarte bună capacitate de efort susținut, precum și viteză de deplasare.

 

Vlad JURJ este un junior inteligent, atent la detalii, dornic de afirmare și de progres, calm și determinat, având un caracter viguros, serios în tot ceea ce face atât în procesul de pregătire, cât și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 25%
Picior Drept 75%
Social Media

GALERIE FOTO