• 25 mai 2024
  • Last Update 24 mai 2024 9:52 PM
  • Bucuresti

Vittorio Nicola GALLIZIOLI P11021

Vittorio Nicola GALLIZIOLI

2011

Club Actual

POSTURI

100%
Atacant

SCURTĂ DESCRIERE

Vittorio Nicola GALLIZIOLI este un junior de perspectivă, având multiple calități tehnice și fizice, abilități ce pot determina – prin răbdare, printr-o pregătire susținută și prin mai multă concentrare –  un trend ascendent înspre zone înalte de performanță atât la nivel national, cât și European.

 

Vittorio Nicola GALLIZIOLI este un jucător cu profil ofensiv, polivalent în exprimare, Golgheter și Gheata de Aur a României la Turneul Final Național Sfinx U12, sezon 2022-2023, care poate juca mai  multe posturi, remarcând-se printr-o deosebită forță de pătrundere și prin tehnicitate, util în ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o foarte bună lovire a mingii și un control remarcabil al balonului, deosebit pentru un junior cu talie, având execuție/biomecanică și forță în șut, o bună viziune a jocului, un simț aparte al desfășurării fazelor, curajos și dinamic în exprimarea din teren, având un apetit aparte pentru execuții pragmatice. Un jucător cu talie, având resurse fizice în creștere și dezvoltare, forță și o bună motricitate, cu o bună capacitate de efort susținut, precum și viteză.

 

Vittorio Nicola GALLIZIOLI este un junior talentat, intuitiv și pragmatic, având un mental pozitiv și un caracter viguros, serios atât la jocuri, cât și la antrenamente, care ar putea, cu mai multă concentrare și atenție la detalii, performa la un nivel (neașteptat de) înalt. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 35%
Picior Drept 65%

GALERIE FOTO

Share Social Media