• 18 iulie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Viktor ORSOS P14002

Viktor ORSOS

2014

Club Actual

POSTURI

Atacant 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Viktor ORSOS este un junior de perspectivă, având multiple valențe tehnice și fizice, calități ce-l pot ajuta, în timp, – prin determinare, printr-o pregătire riguroasă și susținută – să ajungă la un nivel înalt de performanță atât la juniori mari, cât și la seniori.

 

Viktor ORSOS este un jucător polivalent, cu accente ofensive, care se remarcă printr-o tenacitate aparte în ansamblul de desfășurare al echipei, mai ales că el joacă la grupe mai mari de vârstă. Un player tehnic, cu o foarte bună lovire a mingii, cu ambele picioare, având execuții deosebite, dinamic și curajos în exprimarea din teren, cu o bună anticipare a jocului și a desfășurării fazelor. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună capacitate de efort susținut și o bună motricitate.

 

Viktor ORSOS este un junior inteligent, atent la detalii, dornic de afirmare și de progres, având un caracter viguros și un moral bun, serios în tot cea ce face atât la jocuri, cât și la antrenamente. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 50%
Picior Drept 50%

Galerie Foto

Share Social Media