• 8 decembrie 2023
  • Last Update 31 octombrie 2023 6:40 PM
  • Bucuresti

Vicențiu PEPTUȘEL P13020

Vicențiu PEPTUȘEL

2013

Club Actual

POSTURI

100%
Mijlocaș

SCURTĂ DESCRIERE

Vicențiu PEPTUȘEL este un junior interesant, având un bun potențial mental și fizic, calități majore, ce-l pot ajuta, de-a lungul timpului, să evolueze și să acceadă – printr-o pregătire riguroasă, prin răbdare și prin determinare – înspre performanță atât la nivel de juniori mari, cât și la seniori.

 

Vicențiu PEPTUȘEL este un jucător polivalent, care se remarcă în zonele laterale, dar care poate evolua și în zona centrală, ajutând prin jocul său tenace ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, cu ambele picioare, dinamic și curajos în exprimarea din teren, având un bun serviciu de recuperare și de pase, o bună îndemânare în regim de viteză, o bună viziune a jocului și o intuiție aparte a desfășurării fazelor. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o foarte bună capacitate de efort, o bună viteză de deplasare, precum și un fitness general bun.

 

Vicențiu PEPTUȘEL este un junior de perspectivă, ambițios, tenace, creativ, dornic de afirmare și de progres, având un mental pozitiv și un caracter viguros, serios și determinat în tot ceea ce face atât la jocuri, cât și la antrenamente. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 40%
Picior Drept 60%

GALERIE FOTO

Share Social Media