• 6 decembrie 2023
  • Last Update 31 octombrie 2023 6:40 PM
  • Bucuresti

Vasile MIHALI P13025

Vasile MIHALI

2013

Club Actual

POSTURI

100%
Fundaș

SCURTĂ DESCRIERE

Vasile MIHALI este un junior de perspectivă, cu multiple calități tehnice și mentale, valențe importante ce-l vor ajuta, de-a lungul timpului, să evolueze  – printr-o pregătire riguroasă și prin determinare – și să acceadă înspre zone superioare de performanță atât la juniori mari, cât și la seniori.

 

Vasile MIHALI este un jucător cu profil defensiv, care se remarcă în zona centrală, acolo unde, prin jocul său, reușește să ofere susținere și soluții în ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, dinamic și tenace în exprimarea din teren, având intervenții oportune, o bună intuiție a jocului, un bun serviciu de recuperare și de pase. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună capacitate de efort susținut, o bună motricitate și un fitness general bun.

 

Vasile MIHALI este un junior interesant, inteligent și atent la detalii, dornic de afirmare si de progres, ambițios și tenace, având un mental pozitiv și un caracter viguros, serios în tot ceea ce face atât la antrenamente, cât și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 30%
Picior Drept 70%

GALERIE FOTO

Share Social Media