• 8 decembrie 2023
  • Last Update 31 octombrie 2023 6:40 PM
  • Bucuresti

Vasile Florentin STRÎMBU P13023

Vasile Florentin STRÎMBU

2013

Club Actual

POSTURI

100%
Portar

SCURTĂ DESCRIERE

Vasile Florentin STRÎMBU este un junior interesant, având multiple calități tehnice și mentale, valențe ce-l pot ajuta – printr-o pregătire susținută și riguroasă, prin răbdare și printr-o îmbunătățire a parametriilor fizici – să evolueze și să reușeacă să performeze  atât la nivel de juniori mari, cât și la seniori.

 

Vasile Florentin STRÎMBU este un portar curajos, inclus în lista NEXT GENERATION U10, 2022-2023 – The best young talents in Romanian football, care se remarcă prin numeroase calități specific postului pe care evoluează și care ajută anasamblul de desfășurare al echipei. Un jucător abil, dinamic și serios în exprimarea din teren, având o bună intuiție a desfășurării fazelor, intervenții interesante și oportune. Un jucător de forță, având resurse fizice în creștere și dezvoltare, un fitness general bun și o bună mobilitate.

 

Vasile Florentin STRÎMBU este un junior dinamic, atent la detalii, dornic de afirmare și de progres, având un caracter viguros și un mental pozitiv, serios și determinat în tot ceea ce face atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 35%
Picior Drept 65%

GALERIE FOTO

Share Social Media