• 13 iunie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Tudor FLOREA B2592

Tudor FLOREA

2014

Tudor FLOREA
Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Tudor FLOREA este un junior promițător, având multiple resurse fizice și tehnice, calități ce pot determina, în timp,  – prin răbdare, printr-o încredere mai mare în propriile forțe și printr-o pregătire susținută, în continuare – o traiectorie ascendentă înspre performanță și competitivitate atât la nivel de juniori mari, cât și la seniori.

 

Tudor FLOREA este un jucător cu profil ofensiv, având un foarte bun randament în zona mediană, acolo unde se remarcă prin jocul său și prin modul în care găsește, de multe ori, cele mai bune soluții pentru desfășurarea ansamblului echipei. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii bune, dinamic și intuitiv, cu o bună orientare, având o anticipare corectă a desfășurării fazelor și o bună reacție în decizii de joc. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună capacitate de efort susținut.

 

Tudor FLOREA este un junior interesant, atent la detalii, dornic de afirmare și de competiție, serios în procesul de pregătire și de instruire la antrenamente, cât și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 30%
Picior Drept 70%

GALERIE FOTO