• 25 mai 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Traian FLĂMÂND P13022

Traian FLĂMÂND

2013

Club Actual

POSTURI

100%
Atacant

SCURTĂ DESCRIERE

Traian FLĂMÂND este un junior de perspectivă, având multiple calități tehnice și mentale, valențe importante, ce pot determina, în timp, – prin răbdare, printr-o pregătire susținută și prin îmbunătățirea parametriilor fizici – o ascensiune interesantă înspre zone de înaltă performanță atât la nivel de juniori mari, cât și la seniori.

 

Traian FLĂMÂND este un jucător polivalent, cu accente ofensive, inclus în lista NEXT GENERATION U10, 2022-2023 – The best young talents in Romanian football, care se remarcă în zona de atac, acolo unde reușește, prin jocul său eficient, să aducă un aport consistent în ansamblul de desfășurare al echipei. Un jucător tehnic, cu o lovire și un control al mingii bune, intuitiv și atent la detalii în exprimarea din teren, având execuții interesante, un șut puternic și précis, eficient și oportunist în fața porții adverse, având un dribling eficient și o bună viziune a jocului. Un jucător de forță, având resurse fizice în creștere și dezvoltare și un fitness general bun.

 

Traian FLĂMÂND este un junior talentat, inteligent, atent la detalii, ambițios, dornic de afirmare și de progres, având un caracter viguros și un mental pozitiv, serios atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 35%
Picior Drept 65%

GALERIE FOTO

Share Social Media