• 6 decembrie 2023
  • Last Update 31 octombrie 2023 6:40 PM
  • Bucuresti

Ștefan TIHON P11043

Ștefan TIHON

2011

Club Actual

POSTURI

100%
Mijlocaș

SCURTĂ DESCRIERE

Ștefan TIHON este un junior de reală perspectivă, având multiple calități tehnice și mentale, valențe deosebite, multe dintre ele, care-l ajută să se remarce ușor în orice conjuctură fotbalistică la care participă și care pot determina, în viitor, – printr-o pregătire susținută și riguroasă, dar și prin răbdare și determinare – o ascensiune interesantă înspre înalta performanță atât la nivel national, cât și European.

 

Ștefan TIHON este un jucător polivalent, cu accente ofensive, inclus în lista NEXT GENERATION U12, 2022-2023 – The best young talents in Romanian football, dar și locul 3 la nivel national la rugby tag (un sport complementar, pe care-l practică cu success) care se remarcă printr-o tehnicitate aparte și printr-o bună viziune a jocului. Un player tehnic, de stil argentinian, cu o lovire și un control al mingii foarte bune, dinamic și inteligent în exprimarea din teren, având o bună intuiție a desfășurării fazelor,  execuții deosebite, un dribling eficient, intră foarte bine în combinații de joc cu coechipierii și se descurbă bine în dueluri, în condiții de adversitate și spațiu restrains. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună motricitate, un fitness general bun, precum și viteză și capacitate de efort susținut.

 

Ștefan TIHON este un junior talentat, cu personalitate, având la activ 10 premii individuale în decursul a peste 50 de turnee la care a participat (golgheter sau cel mai bun jucător), declarat cel mai bun jucător al zonei Moldovei la CUPA TYMBARK, un jucător dornic de afirmare și de progres, având un mental pozitiv și un caracter viguros, serios și determinat atât la antrenamente, cât și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 40%
Picior Drept 60%

GALERIE FOTO

Share Social Media