• 18 iulie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Sabin Marian CĂRUNTU P14016

Sabin Marian CĂRUNTU

2014

Club Actual

POSTURI

100%
Mijlocaș

SCURTĂ DESCRIERE

Sabin Marian CĂRUNTU este un junior promițător, având un bun potential tehnic și mental, calități interesante, ce pot fi cizelate și pot determina, în timp, – prin răbdare și printr-o rigurozitate aparte în pregătire – o ascensiune deosebită înspre performanță atât la nivel de juniori mari, cât și la seniori.

 

Sabin Marian CĂRUNTU este un jucător polivalent, care se remarcă în zona mediană, acolo unde, prin jocul său, reușește să asigure o fluență și o continuitate pozitivă în ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, cu ambele picioare, având o deosebită viziune a jocului și o bună intuiție a desfășurării fazelor, inteligent și determinat în exprimarea din teren, cu execuții interesante, șuturi puternice și precise, precum și un bun serviciu de pase, dar și de recuperare în zona centrală. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună capacitate de efort susținut, forță și un fitness general bun.

 

Sabin Marian CĂRUNTU este un junior de perspectivă, determinat și inteligent, atent la detalii, dornic de afirmare și de competiție, având un mental pozitiv, un caracter viguros și un spirit de performer, curajos și dinamic, dedicat și serios la antrenamente, dar și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 40%
Picior Drept 60%

GALERIE FOTO

Share Social Media